In the US Navy: lesbisch zoenen!

Eergisteren verscheen een rapport van Movisie waaruit bleek dat er op het openlijk tonen van lesbische gevoelens, dus vrouwen die elkaar intiem zoenen of strelen op straat, behoorlijk agressieve reacties komen.

En dan hebben we het over Nederland.

Verrassend genoeg is het dus dat deze week ‘the first kiss’ op het Amerikaanse marineschip USS Oak Hill uitgewisseld werd door 2 lesbsiche vrouwen.

De foto’s staan in alle kranten over de wereld…..

Het is traditie dat wanneer een schip van de marine het thuisland bereikt, er een ‘first kiss’ wordt gegeven om de vreugde te symboliseren van de echtparen die herenigd worden na een lange periode gescheiden te zijn door de zee.

Het was dan ook de allereerste keer in de geschiedenis dat 2 vrouwen de kans kregen om deze felbegeerde zoen te mogen delen.

Marissa Gaeta, kwam na 80 dagen op zee terug aan land en gaf haar vriendin Citlalic Snell (eveneens onderofficier) de officiële ‘first kiss’.

De vrouwen ontmoetten elkaar op de trainingschool, waar ze een kamer deelden. Ondertussen zijn ze sinds 2 jaar een paar en dat was niet altijd eenvoudig:

“Toen ‘Don’t ask, don’t tell’ nog van kracht was, moesten we alles in het verborgene doen en de mensen waren allesbehalve positief over onze liefde. Nu kunnen we eindelijk open en eerlijk zijn en dat maakt mij echt gelukkig”, aldus onderofficier Snell.

Lees ook:Laat 20 wildvreemden met elkaar tongzoenen en dan krijg je dit!
Lees ook:Eerste zoen is doorslaggevend voor relatie
Lees ook:1 tongzoen = uitwisseling van 80 miljoen bacteriën
Lees ook:Japanse meiden worden gruizig van tongende jongens
Lees ook:De 10 verschrikkelijkste zoenen ter wereld

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>