Trouwen doe je anno 2017 als je het zeker weet; nu ja: bijna zeker

family_wedding

Sommigen paren weten niet hoe snel ze een officieel JA tegen elkaar moeten roepen. Ze zitten nog op hun ‘roze wolk’ en zetten bijvoorbeeld in Las Vegas al hun handtekening. Maar eigenlijk is het huwelijk vandaag de dag meer een bekroning op liefde, samenwonen en zelfs soms al een heel gezin.

Dat blijkt uit een enquête van de weddingplannerapp en -website Bridebook.co.uk onder 4000 pas getrouwde paren. Gemiddeld wordt er gehuwd na 4,9 jaar samen en na 20 maanden verloofd. De gemiddelde leeftijd van vrouwen is dan 30,8 jaar bedraagt, tegenover 22,6 in 1971.

De meeste mensen hebben gemiddeld 2 serieuze relaties achter de rug voor ze ‘de ware’ vinden, 41% trouwt nog altijd ook voor de kerk (terwijl 52% van de koppels zegt dat ze helemaal niet gelovig zijn) en vindt 85% dat het huwelijk een relatie sterker maakt.

Lees ook:Tussen de 25 en de 28 jaar ben je klaar voor ‘de ware’
Lees ook:Dochter Whitney Houston trouwt met haar broer
Lees ook:De houdbaarheidstermijn van een huwelijk is 11 jaar
Lees ook:Gemiddelde partner-alimentatie flink omhoog gegaan
Lees ook:Samenwonenden gaan 2x zo vaak uit elkaar als gehuwden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>