Dames, als je met een hele knappe man trouwt, ben je echt de sigaar

Frog Prince Fig Fun Cute Sweet Crown Frog Funny

‘Trouw met de kikker, niet met de prins’, is het advies van New York Post, naar aanleiding van een studie van Florida State University en Southern Methodist University in Texas. Zij analyseerden 113 jonge stellen die minder dan 4 maanden getrouwd waren. Allen werden gefotogafeerd en kregen een cijfer op een schaal van 1 tot 10 op vlak van aantrekkelijkheid, zowel van gezicht als van lichaam. Ook werd genoteerd hoe hard ze hun best deden om in vorm te blijven, door op hun eten te letten en te sporten.

Vrouwen blijken gelukkiger met de mannen die niet op de eerste rij stonden qua fraai uiterlijk. Zij compenseren dit namelijk met lieve daden, zoals cadeaus geven, veel ‘geven’ op seksueel vlak en meer inzet in huis en tuin. Zulke echtgenoten zijn toegewijder en investeren meer in het plezieren van hun vrouw, als ze het gevoel hebben minder aantrekkelijk te zijn dan zij.

Omgekeerd zijn vrouwen met een knappe man veel geobsedeerder bezig met door sporten en diëten, om zo goed mogelijk in vorm te blijven. “Deze studie suggereert dat een fysiek aantrekkelijke mannen een negatieve invloed kunnen hebben op hun vrouwen, zeker als die van zichzelf niet erg aantrekkelijk zijn,” aldus psychologe Tania Reynolds. “Een manier om deze vrouwen te helpen, is door als partner veel bevestiging te geven en ook comlimenten te geven over zaken die niets met uiterlijkheden te maken hebben.”

Lees ook:Vergeet je beautycase; neem een lelijke vriendin!
Lees ook:Mannen sporten dubbel zoveel als vrouwen
Lees ook:Mannen moeten gaan sporten met…….. andere mannen
Lees ook:Babyboomers zijn energieker dan hun 30′ers-kinderen
Lees ook:Eerst afstuderen, dan pas trouwen: dan word je minder snel vet!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>