De MILF is dood; leve de WHIP

Madonna

Natuurlijk hadden we het hier bij relatie.blog de laatste jaren over cougars. Mannen onderling spraken dan weer graag over een MILF. Vrouwen die relaties aanknopen met beduidend jongere mannen, die ook wel oneerbiedig ‘toyboys’ worden genoemd. Maar er is nu een ander fenomeen gaande.

Schrijfster Bibi Lynch introduceerde de nieuwe term WHIP, (nee, niks raars, hoewel: in het engels betekent dit ‘zweep’) Women who are Hot, Intelligent and in their Prime. Oftewel: knappe, intelligente vrouwen in de bloei van hun leven.

De 51-jarige Linch, zelf single, zei dat in het tv-programma ’This Morning’ van het Engelse ITV. “Deze nieuwe term is grappiger, slimmer en sexier dan Milf’, wat zoveel betekent als een jonge man die het graag met een moeder doet die een ’gezonde zin in seks’ heeft.

De voorgestelde naamsverandering zal beroemdheden zoals Madonna, Mariah Carey en Brigitte Macron, die voorheen allemaal werden afgeschilderd als vrouwelijke roofdieren die hun zinnen zetten op jonge, mannelijke prooien, alvast muziek in de oren klinken.

Lees ook:Boerin zoekt vrouw
Lees ook:Over cougar’s, milfs & grannyf*ckers
Lees ook:Patricia Paay maakt TV-programma over mede-liefhebsters van de toyboy
Lees ook:Sterft de stoeipoes in een vrouw bij het uitpersen van een baby?
Lees ook:Mr World The Netherlands: Demian Overduijn

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>