Japanse meiden worden gruizig van tongende jongens

Vanuit het ‘land van de rijzende zon’ waar ook typische zaken als seksmanga’s en oogbal likken vandaan komen, komt ook de nieuwste hype: tongend op de foto gaan met je beste vriend of vriendin.

Met de ‘same-sex kiss friends’ maak je jezelf mateloos populair in Japan……..

Het gaat dan om jongens die jongens kussen en meisjes die meisjes kussen en wordt gezien als een nieuwe begroetingsvorm.

Soms wordt er alleen op de mond gezoend, soms wordt het een heuse ‘french kiss’.

Japanse scholen zien er streng op toe dat de jongens en de meisjes niet te dicht bij elkaar in de buurt komen. Daarom zijn ze maar aan het homo- c.q. lesbo-kussen geslagen.

Japanse meisjes zijn dol op jongens die jongens kussen. Dat werd recent duidelijk tijdens een popconcert toen 2 zangers van een boyband elkaar kusten en het meisjespubliek compleet uit het dak ging. (zie foto boven)

Yaoi is een zogenaamde manga over liefdesrelaties tussen mannelijke figuren met vaak zeer expliciete seks. De algemeen geaccepteerde theorie die de populariteit onder vrouwen verklaart is dat veel heteroseksuele vrouwen man-manrelaties erotisch vinden, zoals veel mannen lesbische relaties opwindend vinden. Veelal worden de Yaoi getekend door vrouwen, in eerste instantie voor een vrouwelijke doelgroep. Het genre is ook populair onder homoseksuele mannen.

Lees ook:Waarom meisjes veel eerder volwassen zijn dan jongens
Lees ook:Laat 20 wildvreemden met elkaar tongzoenen en dan krijg je dit!
Lees ook:Waarom er meer jongens dan meisjes zijn
Lees ook:Zonen beter bestand tegen scheiding ouders dan dochters
Lees ook:Eerste zoen is doorslaggevend voor relatie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>