4 typen mannen waarvoor je de benen moet nemen

RunAwayThe Huffington Post, het meestgelezen blog ter wereld, heeft een speciale rubriek over verliefd, verloofd, getrouwd, gescheiden.

Onlangs heeft een aantal ervaringsdeskundigen een lijstje samengesteld voor vrouwelijke singles en daters, van typen mannen die je maar beter aan je neus voorbij kunt laten gaan…….

1. DE VREK.
Hij wil al bij de allereerste date dat jij de helft betaalt, hij koopt de slechtste kaartjes voor de voorstelling, er hangt rond hem een geur van tweedehands en de uitverkoop. Bij hem thuis is het bezaaid met folders, waardecouponnen en bonnen en hij snoeft over zijn ‘koopjes’. Jij wil geen koopje zijn, dus maak de wegwezert!

2. DE JALOERSE
Als een man een zekere bezitsdrang heeft, lijkt dat in het begin leuk en voel je je gevleid. Jaloezie komt echter voort uit wantrouwen en weinig zelfvertrouwen en zegt dus meer over de man zelf. Als het groene monster de kop al vroeg in de relatie opsteekt, kun je er zeker van zijn dat hij zelf niet zuiver op de graat is. Want zo de waard is……

3. DE CONTROLFREAK
Controlerend gedrag komt ook al voort uit onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen en angst. Als je niet zonder hem een avondje weg kan met je vriendinnen: kappen nou. En wordt hij gek als je de vorken niet op de juiste manier in de vaatwasser zet? Dat gaat van kwaad tot erger, dus run baby, run away!

4. DE JUNK
Dat een man een beetje drinkt of rookt kun je niet als een bezwaar zien. Maar als hij teveel blowt, zuipt, snuift, slikt, vreet, gokt of erger: ga hem dan niet redden! Iemand die verslaafd is, zet zijn ‘dope’ altijd op de eerste plek. Geen lieve moeder of vriendin die daar wat aan verandert. Red jezelf door uit zijn buurt te blijven!

Lees ook:Je zal het maar hebben: fobie voor vagina, tongzoenen of maagden
Lees ook:Vrouw doet liever vriendin
Lees ook:Vrouwengeluk: kinderen en vriendinnen winnen het van de mannen
Lees ook:5 redenen om nu direct te kappen met je relatie
Lees ook:Relatie testen? Openhartige vragen werken beter dan snode plannen!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>