Vrouw doet liever vriendin

Flair heeft nav de nationale vriendinnendag op een onderzoekje gedaan.

Daar kwam bijvoorbeeld uit dat vrouwen liever met hun vriendin praten dan met hun partner………….

Vrouwen onder elkaar bespreken ook meer onderwerpen. Of moeten we zeggen: meer mensen? Want gaan gesprekken tussen vriendinnen niet vaak over anderen? Anderen die beter, slechter, lelijker, mooier, grappiger of truttiger zijn?

Naast het feit dat vrouwen liever met vriendinnen praten, winkelen zij ook liever met vriendinnen. Wat een verrassing…

Winkelen met mannen is geen succes. Moet je gewoon nooit doen. Klaar. Laat je man lekker thuis, al dan niet bij de kinderen, en ga lekker alleen op pad, of met vriendinnen. Gezellig. de gesprekken zijn tijdens het winkelen ook nog eens beter.

Maar het kan nog erger (beter): 61% van de vrouwen gaat liever uit met vriendinnen dan met de partner. En dat begint zelfs logisch te klinken. Eerst lekker shoppen met je vriendinnen, dan naar huis lekker kletsen, en dan huppekee, de stad onveilig maken.

Je begint je nu zeker af te vragen: waar hebben vrouwen hun partner dan het liefst? In bed? Aan de klusserij? In de sportschool? Op een kookcursus? Of ‘s ochtends naast het bed met een lekker ontbijtje omdat shoppen, kletsen en uitgaan met vriendinnen best vermoeiend is?

Lees ook:Met je vriendin uit winkelen? Goed voor de economie, slecht voor je eigen bankrekening!
Lees ook:Echtgenoot dreigt het af te gaan leggen tegen de vriendinnen van een vrouw
Lees ook:Laat je vriendinnen thuis, ga met je moeder shoppen!
Lees ook:Vrouwen zijn enorm druk met hun uiterlijk voor ….. hun vriendinnen
Lees ook:Per jaar wachten mannen een dag voor de pashokjes

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>