Eerste huwelijk via datingsite lelijke mensen

UglyTom&JanineIedereen deed er lacherig over een paar maanden geleden toen er een datingsite begon die bemiddelde voor lelijkerds.

Maar het forum waar de zogenaamd niet fotogenieke medemens en degenen die ver buiten de modellenmaten vallen, elkaar digitaal ontmoeten blijkt een wereldsucces.

Deze week was de eerste verloving een feit en ook de trouwpartij is aanstaande…………

Tom Clifford (36) spotte Janine Walker (31) op de site en mailde haar dat hij een ‘gezicht heeft dat kinderen aan het huilen maakt’, maar dat hij dacht dat ze wel een match zouden zijn.

Na 4 afspraakjes bleek dat het stel uit Zuidwest-Engeland, dat een gezamenlijke liefde voor fastfood deelt, in elkaar de waren zagen. Deze week verloofden de verkoopster en de tapijtlegger zich en nog deze winter volgt het officiële YES-YES.

Theuglybugball.com heeft Tom & Janine alvast een huwelijksreis naar het plaatsje Borth in Wales cadeau gedaan, waar het bedrijf een caravan heeft staan. En zo lelijk zijn ze helemaal niet. Toch………… ?

Lees ook:Soulmates zijn verre van de ‘perfecte match’
Lees ook:Tinder-liefdes en zelfs Tinder-baby’s
Lees ook:Man schenkt zijn hart én zijn nier aan vrouw die hij op datingsite ontmoette
Lees ook:Boerin zoekt vrouw: lesbisch zoenen bij de buren!
Lees ook:Match.com gaat leden checken op seksdelicten

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eerste huwelijk via datingsite lelijke mensen

  1. Anja

    Ik heb altijd het idee dat veel van die profielen op een datingsite niet echt zijn. Daarom meld ik mij ook altijd alleen maar gratis aan. En daarna zoek ik dan via http://www.irisje.nl het e-mail adres van mensen die een profiel hebben op zo’n dating site.

    Scheelt weer een hoop geld en gedoe!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>