Boerin zoekt vrouw: lesbisch zoenen bij de buren!

PinkTractorrVanavond begint bij de oosterburen ‘Bauer Sucht Frau’, seizoen 9.

Voor het eerst zal daarin een boerin op zoek gaan naar een vrouw.

Eerder gebeurde dit reeds bij de zuiderburen in ‘Boer zkt Vrouw’……..

Het schijnt niet de enige primeur te zijn in de Duitse serie. Verschillende media melden nu dat het niet lang zal duren alvorens ook de eerste ‘vrouwenkus’ op het platteland voorbij komt.

De 24-jarige Lena Borchers uit Ostfriesland is de eerste openlijke lesbische boerin in de serie. De blonde agrariër bezit met haar familie 135 hectare landbouwgrond en grasland, en een melkveebedrijf met 200 koeien en kalveren.

Afgelopen zomer nodigde Lena de 24-jarige Zwitserse Janine-Michelle Dürst en de 26-jarige Sina uit om in het kader van het programma enige tijd op de boerderij te logeren.

De vonken sloegen tussen al het hooi vervaarlijk over tussen de Germaanse boerin en de advertising consultant uit het Alpenland.

‘Om een droomvrouw als Janine te kussen, dat is niet onder woorden te brengen’, zou Lena volgens BILD hebben toegegeven. ‘In mijn buik hebben 1000 vlinders gedanst.’

Ook de Zwitserse evenknie BLICK is op onderzoek uitgegaan. De vrouwen zouden sinds 29 juli een relatie hebben, zo geeft Lena aan op Facebook. Onder een foto van Janine schreef Lena ‘droomvrouw’. Daarna verstuurde ze een kusje.

Lees ook:Boer Zoekt Vrouw Henrieke wil dit seizoen weer meedoen
Lees ook:Boerin zoekt vrouw
Lees ook:Aan de hoeveelheid zoenen lees je de kwaliteit van je relatie af
Lees ook:Na 50 jaar eindelijk de scheiding te boven om dan opnieuw….
Lees ook:Eerste huwelijk via datingsite lelijke mensen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>