Daten voor lelijkerds en dikkerds loopt als een trein

uglydatingWas er al een datingsite, speciaal voor mooie mensen.

Niet getreurd: er is nu een internationale relatiesite voor mensen die een partner zoeken die net als zij zelf niet Miss Universe of Mister Perfect zijn………..

Howard James is een ondernemer uit Londen die eerder al het succevolle Forgetdinner.co.uk oprichtte. Ook TheUglyBugBall ontsproot aan zijn brein:

“Het is een gegeven feit dat de helft van het Verenigd Koninkrijk bestaat uit lelijke mensen, maar dat niemand er aan gedacht heeft om een datingsite voor hen op te richten. Sommigen zullen gematigd lelijk zijn, anderen eerder afgrijselijk. Omdat je er niet als Kate Moss uitziet, betekent het niet dat je niet kunt liefhebben. We willen deze mensen kans geven op het vinden van de ware liefde. De site is vaak hun eerste en enige kans om iemand van het andere geslacht te ontmoeten. Hierdoor kunnen singles die niet aantrekkelijk zijn ook daten zonder angst belachelijk gemaakt te worden.”

De site blijkt ondertussen een succes te zijn: 1500 mensen schreven zich sinds vorige week reeds in. De kandidaten worden eerst gescreend om er zeker van te zijn dat er geen aantrekkelijke mensen er op terechtkomen.

Lees ook:Speciale datingservice voor slimme singles
Lees ook:Ook op het vliegveld kun je nog op jacht naar ‘de ware’
Lees ook:Vanavond om 21.52 uur is het beste moment om ‘de ware’ te vinden
Lees ook:Hallo zoekende singles: vandaag is het jullie dag!
Lees ook:Lelijkerds mogen niet daten

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Daten voor lelijkerds en dikkerds loopt als een trein

  1. Pingback: Eerste huwelijk via datingsite lelijke mensen | Relatie

  2. michael

    waar en vooral met wie kan ik eindelijk ens daten met mensen die hetzelfde zijn als ik en zichzelf willen zijn. Mail me snel
    dit was mike die zoekt stevige dames en zelf een [email protected]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>