Comédienne Beth Stelling zet haar blauw geslagen benen op Instagram

BethStellingGisteren zette de Amerikaanse comédienne Beth Stelling een bijzondere foto van haar benen op Instagram. Het kiekje is al een half jaar oud en te zien is hoe haar benen vol met blauwe plekken zitten.

Een gevolg van partnergeweld……..

De 29-jarige succesvolle artieste had tot nu toe alleen nog maar hoogtepunten laten zien op social media. Dat wil ze niet meer. Daarom plaatste ze ook haar dieptepunt van dit jaar.

Hiermee vertelt Stelling aan de wereld dat ze is mishandeld door haar ex-vriend. “Er zijn heel veel redenen om niet over huiselijk geweld te praten. Mensen zijn vaak bang.”

Maar bang is ze niet meer. “Dat ik het uitmaakte met hem, was niet omdat ik niet meer van hem hield. Het was omdat hij me mishandelde. Het is vernederend. Ik voel me zo dom. Nadat hij me lichamelijk en geestelijk mishandelde en misbruikte, bleef ik nog 2 maanden bij hem.”

Na de breuk vroeg haar ex haar of ze erover wilde zwijgen. “Je bent een publiek figuur, had hij gezegd. “Iedereen zal weten dat je het over mij hebt.”

En dus maakte Beth in haar shows naar eigen zeggen vage grappen over hun stukgelopen relatie. Ze wilde hem geen pijn wilde doen. En ze wilde verder gaan met haar leven, schrijft ze, ze wilde haar ex het liefst gewoon vergeten.

Maar dat ging niet. “Dit is nu eenmaal gebeurd in mijn leven. Het is ongezond om het voor me te houden.”

En sinds Beth haar ‘grote geheim’ maandag openbaar maakte, regent het positieve reacties. De foto’s en haar verhaal worden opgepikt door verschillende media. “Er kwam ook een vrouw naar me toe. Ze heeft precies hetzelfde meegemaakt. En ook mannen hebben hun medeleven getoond.”

Lees ook:Zoon van Beth McGarethy is nu haar dochter en dochter is nu haar zoon
Lees ook:Echte liefde? Vrouw draagt haar man, die zijn benen verloor in Afghanistan
Lees ook:Waarom mannen opgewonden worden van lange vrouwenbenen
Lees ook:Vrouw schminkt zich op trouwdag 50 jaar ouder, bruidegom neemt de benen
Lees ook:Facebookers & Twitteraars zijn de kuddeschapen van de maatschappij

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>