Echte liefde? Vrouw draagt haar man, die zijn benen verloor in Afghanistan

Nevenstaand kiekje van een Amerikaanse vrouw die haar echtgenoot op haar rug draagt, is momenteel een regelrechte hit op Facebook.

Jesse Cottle verloor zijn beide benen als soldaat in Afghanistan aan een boobytrap, maar overleefde de ontploffing en bouwde zijn leven met de hulp van Kelly opnieuw op.

In 2003 werd Jesse Cottle op missie gestuurd om geïmproviseerde explosieven, de zogenaamde IED’s op te sporen, maar een bom die hij wilde ontmantelen ontplofte en ontnam hem zijn beide benen. Ondanks zijn oorlogsverwondingen leerde hij op een zwemmeeting in San Diego toch zijn vrouw Kelly kennen en vorig jaar trouwden ze. “Ik weet nog dat ik erg geïntrigeerd was door hem. Hij was anders, niet alleen door zijn benen, maar door zijn hele persoonlijkheid.”

Onlangs bezochten ze de familie van Kellly in Idaho, en bij die gelegenheid nam een fotograaf een aantal familiefoto’s. Kelly: “Het was een gewone fotoshoot, nu de hele familie eindelijk eens samen was. Jesse had zijn prothesebenen aan toen de fotograaf een foto in het water suggereerde. Dus zei ik: laat je benen liggen en we zullen je dragen. Zo doen we het nu eenmaal als we op het strand zijn.”

Naderhand plaatste fotografe Sarah Ledford de foto op Facebook. De respons was overweldigend: “Ik kan mijn webpagina niet meer bijhouden. Amerika werd verliefd op Jesse & Kelly.’ Iedereen wilde hen een hart onder de riem steken.”

Lees ook:Trouw-reportage aan kolkende rivier wordt bruid fataal
Lees ook:Comédienne Beth Stelling zet haar blauw geslagen benen op Instagram
Lees ook:Drentse Facebook-stalker krijgt werkstraf
Lees ook:De aantrekkingskracht van tattoos
Lees ook:Vrouwen willen op Cara Delevingne lijken, mannen begeren Megan Fox

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>