Wat voor vrouwen vallen er nou op types als Joran van der Sloot?

Al eerder schreven we hier op relatie.blog over de aantrekkingskracht die criminele mannen hebben op sommige vrouwen.

Wat voor soort vrouwen willen er nu ook maar ‘iets’ met vrouwenmoordenaars of zelfs met een levensgevaarlijke psychopaat als Joran van der Sloot hebben?

Nou de 20-jarige Michelle uit Amsterdam bijvoorbeeld……..

Zij vertelt vanavond in het BNN-programma ‘De Week van Filemon’ dat ze een zwak heeft voor de vorige week in Peru tot 28 jaar veroordeelde Joran van der Sloot. Een internationale Nederlandse beroemdheid is hij inmiddels, waar wij als natie allesbehalve trots op zij. Zo niet Michelle dus.

Er zijn genoeg van dit soort vrouwen, want zelfs (of juist) ter dood veroordeelden hebben vaak bezoek, aandacht en brieven van vrouwen. Een soort van groupies lijken ze wel. De vrouw op de foto bovenaan bij dit bericht is Samantha Spiegel. Deze 20-jarige schoonheid heeft maar 1 soort man in haar leven waar ze op valt en dat zijn ~hou je vast~ moordenaars.

Samantha is ‘s werelds meest toegewijde ‘killer-groupie’, meldt deze krant dan ook. Ze schrijft wekelijks meerdere liefdesbrieven aan seriemoordenaars. Als ze er een naaktfoto bij doet, fleurt zo’n man een beetje op, zegt ze. En anders is er nog de telefoonseks. R.A. Davis staat bovenaan haar (telefoon-)lijstje. In 1993 ontvoerde, verkrachtte en vermoordde deze idioot een 12-jarig meisje. Net voordat bij hem de doodstraf zou worden voltrokken, beschuldigde hij de vader van zijn slachtoffer van incest. Maar Samantha heeft het hem vergeven. “Als ze hem morgen vrijlaten, trouw ik direct met hem.”

Waarom doet een meisje, dat alle leuke mannen van de wereld kan krijgen, dit? “Moordenaars zijn nog steeds mensen en ze hebben net zo goed aandacht nodig”, legt Samantha uit.

Ze heeft vreemd genoeg een laag zelfbeeld en helpt anderen om zichzelf te helpen en de complimenten van de gedetineerden helpen haar weer. Hen brieven schrijven maakt dat ze een doel heeft in haar leven. Bovendien is een relatie achter glas, een telefoon of een muur veilig. Voorts vermoedt ze dat ze een ‘duistere kant’ heeft, omdat ze genetisch belast is. Haar biologische moeder was een junkie en haar biologische vader is onbekend. Ze werd als baby geadopteerd in een rijk gezin met een adoptievader die succesvol advocaat is en een adoptiemoeder die psychotherapeuthe is. Maar zij was zelf altijd ‘anders’, deed het op school niet goed en ontspoorde volledig tijdens haar puberteit. Terwijl andere meisjes op popsterren vielen, ontwikkelde zij haar voorliefde voor drugs en criminele mannen.

Zij is geen uitzondering. Bosjes vrouwen schrijven brieven ~soms met aanzoeken en wel~ naar gevangenen, vooral ook naar die in dodencellen. Onderzoek bewees al eens dat kwetsbare vrouwen vallen voor agressieve gevangenen, omdat zij dan zelf het initiatief kunnen nemen en houden en als het ware ‘de macht hebben’ over zo’n zware jongen.

Tenslotte vertelt Samantha nog even dat ze net een nieuw vriendje heeft. Een ex-bajesklant die zich niet laat afschrikken door haar relaties met de moordenaars en verkrachters van deze wereld. Integendeel: hij vindt dat enorm stoer van haar.

Hieronder een voorproefje van de Nederlandse killergroupie Michelle in ‘De Week van Filemon’, om 21.50 uur bij BNN op NED 3.

Lees ook:Man wordt vrouw, maar wordt weer man en doet het nu met vrouw
Lees ook:Noorse massakiller Anders Breivik ontvangt liefdesbrieven
Lees ook:Hybristofilie: Victoria is verliefd op massamoordenaar Anders Breivik
Lees ook:Transseksueel als Michelle Obama op cover Candy
Lees ook:Vrouwen vinden gestoorde Batman-killer ‘een lekker ding’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Wat voor vrouwen vallen er nou op types als Joran van der Sloot?

  1. Pingback: Gestoord: massakiller Anders Breivik ontvangt liefdesbrieven | Relatie

  2. Pingback: Bram Moszkowicz ziet Eva Jinek als de liefde van zijn leven | Relatie

  3. Pingback: Vrouwen vinden gestoorde Batman-killer ‘een lekker ding’ | Relatie

  4. Pingback: Waarom ook Joran van der Sloot en Anders Breivik liefde nodig hebben | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>