Vrouwen vinden gestoorde Batman-killer ‘een lekker ding’

batman-killerAls Joran van der Sloot en Anders Breivik liefdesbetuigingen krijgen in hun gevangenis, waarom deze knalrode James Holmes dan niet?

Hij vuurde vorige week bij de première van de nieuwste Batmanfilm in Aurora-Colorado even 12 mensen dood en minstens 50 het ziekenhuis in, maar de dames laten weten dat ze de mafkees wel smakelijk vinden.

Tsja deze vrouwen moeten wel dubbelblind zijn…….

Dat bleek uit de reacties op Twitter toen de eerste politiefoto’s van James Holmes opdoken en later de videobeelden van zijn voorgeleiding. “James Holmes is best een lekker ding”, zo schreef ene Chelsea Montani vlak na de moordpartij.

Een ander twitterde: “Hoeveel mensen zullen me veroordelen voor het feit dat ik James Holmes aantrekkelijk vind? Ik wil hem straks brieven schrijven als hij in de gevangenis zit.”

Hoewel ontzet door het bloedbad dat hij aanrichtte, geven veel vrouwen toe dat ze Holmes schattig en knap vinden. Het kwam hen in een aantal gevallen op harde kritiek te staan. “Wat een walgelijke opmerking”, twitterde ene Lesley Coope bijvoorbeeld naar een vrouw die bekende een oogje op de schutter te hebben.

Het is geen onbekend fenomeen dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot criminelen en moordenaars die veel media-aandacht krijgen. Het heet hybristofilie, ook wel het Bonnie & Clyde Syndroom.

Lees ook:Een kind moet schattig zijn, maar een vrouw niet!
Lees ook:Vrouw met plastic penis belandt op mannenafdeling gevangenis
Lees ook:Alexander Pechtold ‘redt’ huwelijk van plaatsgenoot
Lees ook:Palestijnse vrouwen smokkelen sperma
Lees ook:Hoe the f*ck kon Joran van der Sloot een kind maken?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouwen vinden gestoorde Batman-killer ‘een lekker ding’

  1. Karin Muller

    Ach… de gevangene die het meeste fanmail krijgt? Charles Manson… ik zal het nooit begrijpen.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Waarom ook Joran van der Sloot en Anders Breivik liefde nodig hebben | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>