Noorse massakiller Anders Breivik ontvangt liefdesbrieven

Zeer recent schreven we op relatie.blog over vrouwen die zich aangetrokken voelen tot moordenaars, ja zelfs tot psychopaten van het kaliber Joran van der Sloot.

Dat dit verschijnsel van bizarre aantrekkingskracht bestaat, bevestigt het nieuws dat de Noorse schutter, die in juli met een dubbele aanslag zo’n 80 mensen om het leven bracht, liefdesbrieven ontvangt in zijn cel………

Afgelopen week kreeg Anders Breivik namelijk toestemming om zijn brieven te openen, waaronder ook liefdesverklaringen van vrouwelijk ‘groupies’.

Omdat de 32-jarige Noor in eenzame opsluiting zat mocht hij eerder geen post ontvangen. Nu mag hij alleen gecontroleerde brieven lezen die volgens de politie het onderzoek geen schade toebrengen.

Sommige vrouwen, afkomstig uit Noorwegen en van daar buiten, verklaren de extreem-rechtse man zelfs de liefde en zeggen hem te willen helpen en redden.

Vanaf maandag mag Breivik overigens ook weer TV kijken en kranten lezen. Hij mag echter geen bezoek ontvangen: half november verlengde de rechter dat verbod met 8 weken.

Lees ook:Hybristofilie: Victoria is verliefd op massamoordenaar Anders Breivik
Lees ook:Moet vader van Anders Breivik zich schuldig voelen?
Lees ook:Loop niet in de val van de dating-criminelen!
Lees ook:Eenzaamheid is besmettelijk
Lees ook:Defensiepersoneel mag geen Turkse liefjes hebben

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Noorse massakiller Anders Breivik ontvangt liefdesbrieven

  1. Pingback: Vrouwen vinden gestoorde Batman-killer ‘een lekker ding’ | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>