Schiedamse pedo-oppas door eigen ouders aangegeven

seksueelMisbruikHet is echt zonde dat ik het moet zeggen, maar ik raad mannelijke kinderoppassen en personeel van kinderopvang tegenwoordig af.

Het risico is te groot.

De haren rijzen je te bergen als je het verhaal leest vandaag in De Telegraaf over de nog maar 18-jarige Dave M. uit Schiedam……..

Hij was bezig met de opleiding als vrijwillig agent, maar werd na 4 maanden ontslagen wegens slecht functioneren en zijn houding en gedrag. Volgens een politiewoordvoerder was toen nog niets bekend over de ontucht.

M. zou diverse jongetjes onzedelijk hebben betast en daarvan foto’s hebben gemaakt. Het jongste slachtoffertje is nog maar 3 jaar. Het oudste jongetje is 8.

Hij liep tegen de lamp toen zijn eigen ouders op zijn telefoon foto’s van het misbruik vonden. Ze alarmeerden direct de politie, die hem aanhield op een van zijn oppasadressen. Dat gebeurde al op 6 oktober, maar het nieuws is donderdag pas naar buiten gebracht.

De jongen bood zich via internet aan als oppas. In zijn advertentie schrijft hij: ‘Ik heb bij meerdere gezinnen opgepast in alle leeftijdscatagoriën, referenties aanwezig. Ik ben iemand die een structuur kan handhaven maar wel op een speelse en enthousiast manier kan omgaan met kinderen. Ik vind het werken met kinderen zelf erg leuk. Ik kan goed met kinderen overweg en maak snel een goede klik, hierbij kan ik mij goed aanpassen aan het kind en de voorkeur van de ouders.’

De Schierdammer blijft in elk geval tot eind november vastzitten. Vermoedelijk komt hij begin volgend jaar voor het eerst voor de rechter.

Lees ook:Kind lijdt onder scheiding
Lees ook:Amicaal scheiden schaadt de kinderen ook
Lees ook:2e kinderen zijn socialer dan de oudsten
Lees ook:Ouders met grote gezinnen zijn stukken gelukkiger
Lees ook:Ouders worden net zo vaak door kinderen mishandeld als andersom

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>