Man en vriendin die zijn ballen afbeet, zijn weer een paar

Liefde overwint alles. Alles? Ja echt. Zo bewijzen Martin Douglas en Maria Topp.

Vorig jaar op Valentijnsdag beet laatstgenoemde het scrotum van haar geliefde Martin af en momenteel zijn ze weer samen…..

Het slachtoffer is 19 hechtingen en geheelde ballen verder en de wonden in de relatie lijken ook geheeld, hoewel Maria eigenlijk nog een straat- en contactverbod heeft.

Dit jaar kwam ze weer vrij en zocht ze contact met haar man. Op de vraag: “Hou je nog van mij” zou Martin met JA hebben geantwoord en bloed kruipt waar het niet gaan kan of mag…..

De openbaar aanklager van het Newcastle Magistrate’s Court Top heeft echter helemaal niets met het kleffe gedrag van ‘dader’ en ‘slachtoffer’ en wil de bijtgrage vrouw weer voor de rechter slepen. “Dit is een schending van het straatverbod. De relatie eindigde door huiselijk geweld, waarvoor mevrouw Topp november vorig jaar voor is veroordeeld.”

Haar advocate zegt echter dat haar client onschuldig is, omdat ze haar vriend mocht bezoeken mits er ‘een redelijk excuus’ was. De pleitbezorgster meent dat liefde in ieder geval onder het kopje ‘redelijk’ valt.

Lees ook:Arnold Schwarzenegger & Brigitte Nielsen waren een paar
Lees ook:Piloot stalkt zijn ex vanuit de lucht
Lees ook:Let bij huiselijk geweld ook op dierenmishandeling!
Lees ook:51-jarige vrouw, 2x getrouwd geweest, nu pas ontmaagd
Lees ook:Gregor Collins: ‘Ik werd verliefd op mijn 32ste. Zij was 92′

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>