51-jarige vrouw, 2x getrouwd geweest, nu pas ontmaagd

Op haar 18e trouwde de Britse Maria-Louise met John. Hij was zeer gelovig en vond dat seks alleen diende voor voortplanting en daar had hij (nog) geen zin in.

Tijdens de huwelijksnacht was Maria-Louise ongesteld en kwam het er niet van.

Een jaar was er nog altijd niks gebeurd en gingen ze op initiatief van Maria-Louise naar een arts om te praten over seks en voortplanting……

Blijkbaar was het allemaal erg schokkend voor John, want hij viel flauw. Achteraf lijkt het erop dat alles bij hem blokkeerde zodra het over seks ging.

Daarover vertelt de vrouw vandaag in The Daily Mail.

Een paar jaar later ging Maria Louisa weg bij John en ontmoette ze Carol. Met hem trouwde ze ook, maar in de 26 jaar dat ze samen waren, bleef het al die tijd bij een kusje op de wang omdat ook deze Carol niet van intimiteit hield. Hoe zoek je ze uit, nietwaar?

In 2008 ging Maria Louisa ook bij deze Carol weg en toen vond ze het op haar 50ste toch weleens tijd worden, om niet meer als maagd door het leven te stappen.

Ze werd verliefd op Tim, de Franse arts van haar ex-man Carol. Ze nodigde hem uit voor een etentje en van het een kwam het ander, maar Maria-Louise moest hem eerst nog haar geheim vertellen.

Tims mond viel open. Hij begreep niks van haar seksloze huwelijken, maar besloot toen maar ‘haar eerste’ te zijn. “We hadden seks op de trap, op de vloer, op de bank. Voor de eerste keer genoot ik van echte intimiteit. Het was leuk. Een uiting van liefde.”

Lees ook:Scoren op een datingsite? Koop een rood badpak!
Lees ook:Dit koppel stierf na 74 jaar samen op Tweede Kerstdag
Lees ook:Robin & Scott doen na 20 jaar huwelijk een jaar lang een open relatie…….
Lees ook:Louisa & Rosanna: een transgender bruiloft
Lees ook:Deze 5 vrouwen hakten de penis van hun man eraf!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>