Arnold Schwarzenegger & Brigitte Nielsen waren een paar

Arnold Schwarzenegger heeft toegegeven dat hij in de jaren ’80 een affaire heeft gehad met actrice Brigitte Nielsen terwijl hij aan het daten was met Maria Shriver.

Ook dat schrijft de inmiddels pensieongerechtigde in zijn autobio ‘Total Recall: My Unbelievably True Life Story’ zo meldt AP.

De affaire speelde zich af tijdens het filmen van ‘Red Sonja’ in 1985. Schwarzenegger had op dat moment ook een relatie met Maria Shriver met wie hij samenwoonde en later zou trouwen..

Brigitte Nielsen bracht vorig jaar een boek uit waarin zij beweerde een verhouding met Schwarzenegger te hebben gehad. ‘Arnie’ wilde daar toen echter niet op ingaan.

Vrijdag vertelde de acteur in het CBS-programma ’60 minutes’, dat hij spijt heeft van de affaire die hij had met huishoudster Mildred Baena, tijdens zijn huwelijk met Shriver. Het kind dat hij met Mildred kreeg kwam slechts enkele dagen na de geboorte van zijn jongste kind met Maria.

Lees ook:Arnold Schwarzenegger over zijn geheime buitenechtelijke zoon
Lees ook:‘Arnie’ kickt op lelijke vrouwen omdat die hem aanbidden
Lees ook:Dit is Bernhards dochter nummer 7 en ze heeft bekende trekken
Lees ook:51-jarige vrouw, 2x getrouwd geweest, nu pas ontmaagd
Lees ook:Man en vriendin die zijn ballen afbeet, zijn weer een paar

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>