Marathonloper zet contactadvertentie op blote rug

ChicagoMarathon09Kijk dat is nou nog eens het nuttige met het aangename verenigen. De Amerikaanse Steve Bergstrom moest haast wel scoren bij de vrouwen, toen hij afgelopen week met ontbloot bovenlijf de marathon van Chicago liep.

Maar de atleet was nog een tandje duidelijker en directer: op zijn blote rug gaf hij in de enorme mensenmassa aan single te zijn en wel open te staan voor geïnteresseerde vrouwen….

Steve heeft al meer dan 20 marathons uitgelopen en heeft dan ook een getraind lichaam. Daarbij heeft hij een drukke baan, waarvoor hij een aantal jaar in Duitsland heeft gewoond. Recent keerde hij terug naar Chicago.

Omdat Steve een groot deel van zijn tijd hardlopend doorbrengt, lijkt het de marketingman prettig iemand te vinden die dezelfde interesses en ambities heeft.

Meerdere vrouwen zoeken op Facebook contact met Steve, maar er is er 1 die eruit sprong voor hem. Een vrouw die tijdens de marathon lang de lijn staat, blijkt namelijk een zelfde idee te hebben. Haar boodschap (My mom is looking for a #catdad) vindt Steve zó leuk, dat hij aandringt op een afspraakje. Inmiddels hebben ze het erg gezellig samen.

SteveBergstrom

Catdad

Lees ook:Wat je gedrag op Facebook zegt over je liefdesleven
Lees ook:Beauty & The Beast willen trouwen, maar de hele wereld lacht hen uit
Lees ook:Vreemdganger Steve wordt te kakken gezet door zijn beide exen
Lees ook:Vloekende vaders langs ‘t voetbalveld en pushende missen-moeders
Lees ook:‘Facebooken’ maakt minder ambitieus

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>