PositiveSingles: man met druiper date vrouw met sief

durexWie lijdt aan een soa hoeft niet langer bang te zijn dat hij of zij afgewezen zal worden als de date erachter komt.

Heel pragmatisch is er nu een dating-app bedacht voor mensen die behept zijn met een seksueel overdraagbare aandoening…..

PositiveSingles heeft wat weg van Tinder. Zo kun je naar 2 profielen tegelijkertijd kijken, erop tikken als het profiel je aanstaat, of naar links of rechts swipen. De app is ondertussen al door 750.000 soa-mensen in gebruik genomen.

“Onze app geeft mensen met een een seksueel overdraagbare aandoening de kans om liefde te vinden,” klinkt het bij Richard Cordova van PositiveSingles. “Onze gebruikers moeten niet langer vrezen op een afwijzing om hun ziekte, omdat het een op voorhand geweten gegeven is.”

Maar ook als je al een wel of niet te genezen soa hebt, blijft het devies: trek er een condoom overheen! (Of houd alleen elkaars handjes vast)

Lees ook:PDS is mooi shit voor je (seks)leven
Lees ook:Nee hoor, het is een platonische relatie!
Lees ook:Size does really matter: daten is meten
Lees ook:Datingsite OKCupid belazerde de kluit in het kader van experiment
Lees ook:Welke geheimen gaan er mee de kist in?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>