Online-dater blijkt psychopatische moordenaar

In september 2010 leerde Mary Kate ene Wade Ridley via datingsite match.com kennen. Na een ontmoeting met hem besloot ze al na 8 dagen besloot dat hij toch niet de juiste partner voor haar was.

Haar voorgevoel dat er iets niet klopte, werd bevestigd.

Een maand of 4 later brak Ridley in via haar garage en wachtte haar op. Toen ze thuiskwam, stak hij haar 10x met een mes en liet hij haar voor dood achter…………….

Mary Kate overleefde het net. De man werd een maand later opgepakt en bekende ook de moord op een andere vrouw die hij via match.com had leren kennen.

Volgens Mary Kate Beckman treft de datingsite ook schuld: men zou er te weinig waarschuwen voor de risico’s en de profielen van hun gebruikers niet voldoende screnen.

“De basis van onze zaak zijn de advertenties van match.com, waardoor mannen en vrouwen een onjuist gevoel van veiligheid krijgen”, aldus haar advocate.

Een woordvoerder van de datingsite noemt de rechtzaak ‘absurd’: wat mevrouw Beckman overkomen is, is vreselijk. “Maar het is de schuld van een zieke, gestoorde man, die geen strafblad had voor de feiten, niet de schuld van een online gemeenschap waar mannen en vrouwen elkaar willen ontmoeten.”

Velig daten? Lees deze tips eerst nog even.

Lees ook:Man schenkt zijn hart én zijn nier aan vrouw die hij op datingsite ontmoette
Lees ook:Match.com gaat leden checken op seksdelicten
Lees ook:Vriendin zijn met de minnares van je man
Lees ook:Fotograaf William & Kate ‘schiet’ ook bruiloft van die andere Kate uit Londen
Lees ook:Waarom vrouwen uiteindelijk toch voor een (iets) oudere man gaan

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>