Dames: wat zijn lijf(stijl) verraadt over z’n libido en viriliteit

Je kunt heel wat te weten komen over ‘s mans libido en viriliteit door goed naar zijn uiterlijkheden te kijken.

Wat zeggen bierbuikjes, spierbundels, eet- en drink-gewoonten, ja zelfs zijn geslacht zelf over het te verwachten gedrag en uithoudingsvermogen tussen de lakens?

Uroloog Harry Fisch weet er alles van en legt eigenschappen en gedragingen bloot, die duiden hoe geschikt hij is als minnaar of als eventuele verwekker van je kind………

Een bierbuikje is een slecht teken, aangezien het mannelijke hormoon testosteron sneller afgebroken wordt in buikvet. Deze stof is de benzine van het mannelijke lichaam.

Als hij er weinig van heeft, is hij minder energiek, heeft hij minder zin in seks en is hij minder vruchtbaar. Dit is zeker zo wanneer de heer in kwestie boven de 30 is, want dan vertraagt het metabolisme en neemt het niveau van testosteron met 1% per jaar af.

Als je een stomend seksleven belangrijk vindt, zoek dan een man die behoorlijk gespierd is. Iemand die regelmatig sport en/of gewichten heft, krijgt een hoger libido.

Dit komt doordat het lichaam testosteron nodig heeft om de spieren op te bouwen. Sporten kan de productie van dit hormoon echter alleen stimuleren, dus mannen die van zichzelf weinig testosteron hebben, zullen nimmer ‘kleerkasten’ worden.

Door roken vernauwen de bloedvaten, wat ook betekent dat er minder bloed naar de penis stroomt. Dit kan op den duur bij kettingrokers erectiestoornissen veroorzaken.

Overmatig alcoholgebruik verstoort ook de bloedcirculatie. Een man die én veel rookt én veel drinkt is dus niet van de marathon tussen de lakens.

Over de vruchtbaarheid van een man kun je veel aflezen, wanneer hij zijn broek uit heeft. Testikels moeten ongeveer de grootte van walnoten hebben en ongeveer even groot zijn. Wanneer de ene echt beduidend kleiner is, dan is dit een slecht teken. Want een kleine bijbal betekent minder zaadproductie.

Uit de hoeveelheid sperma die hij produceert, kun je ook heel wat afleiden. Wanneer hij ongeveer een halve theelepel produceert, zit je goed. Is het minder, dan betekent dit dat hij óf regelmatig masturbeert (gez0nd!) óf dat hij een infectie of blokkade heeft.

Sperma is overwegend vocht, slechts 1% bestaat uit zaadcellen, wat ervoor zorgt dat het kwakje troebel is.  Als het sperma dus waterig is, dan is het aantal zaadcellen waarschijnlijk laag en zal hij dus moeilijker kinderen kunnen verwekken.

VOORTS
- De grootte van de handen van een man zegt niets over de grootte van zijn penis.
- Haargroei zegt niets over viriliteit. Genen zijn verantwoordelijk voor een behaarde borstkas. Een kale man heeft juist vaak een hoger testosteronpeil.

Lees ook:Vaak naar de snackerette verneukt het zaad
Lees ook:Macho mannen hebben lousy sperma
Lees ook:Testosteron maakt mannen geiler, maar ook betrouwbaarder
Lees ook:Vaderschap laat testosteronspiegel dalen
Lees ook:Mmmm. Mannenzweet is lekker!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>