Speciale datingservice voor slimme singles

Voor een serieuze relatie kijken zowel mannen als vrouwen naar andere zaken als alleen zijn mooie ogen of haar fraaie billen.

Een gezin stichten is een soort van compagnonship vandaag de dag en daarvoor hebben we graag iemand die intelligent kan denken.

Een datingsite zag de trend en speelt daar nu op in…….

Match.com (bij ons bekend onder de naam Lexa.nl) heeft de handen ineen geslagen met Mensa, de organisatie voor hoog intelligente mensen, waarvan je pas lid kan worden als je op een IQ-test in de bovenste 2% van de bevolking scoort.

De slimme singles van Mensa krijgen een aparte dienst en kunnen op de ‘gewone’ site van Match.com wel pronken met hun intelligentie door een Mensabadge toe te voegen aan hun profiel.

Volgens de organisatie heeft een recente enquête aangetoond dat 80% van de Amerikaanse zoekende singles het van het grootste belang vindt om iemand van hetzelfde intelligentieniveau ontmoeten. 89% zou een relatie met iemand willen beginnen die hoger opgeleid is of intelligenter dan hij- of zijzelf.

Adviseur van de datingsite Prof. Helen Fisher legt deze behoefte uit.

“Intelligentie heeft vele positieve uitwerkingen, zoals een hoger inkomen, goed gevoel voor humor, creativiteit, sociale vaardigheden, samenwerking en probleemoplossend denken. Dit wordt zeer aantrekkelijk bevonden. Daarbij gaan lleengaanden ook op zoek naar een gelijkgestemden. Als iemand trots is op het lidmaatschap van Mensa en de eventuele date ook, dan zijn ze al in het voordeel. Het is hetzelfde als dat je veel boeken leest en je iemand zoekt die ook gek is op literatuur. Het is een automatische filter in de zoektocht naar de ware liefde.”

Lees ook:Hallo zoekende singles: vandaag is het jullie dag!
Lees ook:Word gelukkig in de liefde met je dubbelganger!
Lees ook:Graag strakke billen, gezonde eetlust en altijd zin in seks
Lees ook:Daten per computer? Ook al in de 60′er jaren!
Lees ook:Vrouwen willen best een vette man als er ook een vet salaris aan hangt

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>