Vrouw wil kind, geen man die zich als kind gedraagt

Wel een kind, maar geen man. Dat is het motto van veel vrouwen, van wie de zogenaamde biologische wekker hard aan het tikken is.

Daartoe heb je vandaag de dag vele mogelijkheden: van adoptie (lange weg), kiezen voor een zaadje bij ‘De Bank met de S’, of zoals sommigen het noemen sperma kapen.

In het laatste geval weten de mannen vaak niet dat ze raak geschoten hebben en/of vader zijn.

Vorige week deed een Russische schone al een oproep tot een man die haar wilde bezwangeren. Nu valt een Roemeense advertentie via Facebook op.

Adelina Albu vraagt €500,- voor een partijtje seks……

Dat alles onder het lokkertje: hij de lol, zij een baby.

“Ik wil een kind. Geen man die zich als een klein kind gedraagt.” Het lijkt een beetje de omgekeerde versie van een kind moet schattig zijn, een vrouw niet.

Volgens de 25-jarige is het voor haar geen probleem om een vent aan de haak te slaan, maar eentje die ook een kind wil wel.

Adelina heeft naast het geld nog een paar eisen. De eventuele ‘bofkont’ moet een vruchtbaarheidstest ondergaan en in een contract laten vastleggen dat hij afstand doet van het vaderschap.

Volgens de Britse krant The Mirror heeft ze al heel wat aanzoeken gehad. Bovendien wordt ze ook door andere vrouwen geprezen omdat ze het aandurft om alleen een kind te krijgen en op te voeden.

 

Lees ook:We moeten maar wennen aan de oude bok met het groene blaadje!
Lees ook:€3000,- in de pocket als je trouwt en een kind krijgt
Lees ook:Piranha’s zijn vrouwen die rijke mannen heel slim ‘uitzuigen’
Lees ook:Rijke homo zoekt huisgenoot, die huur betaalt door in z’n blootje te lopen
Lees ook:Bierdrinkende vrouwen zijn sexy

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>