Piranha’s zijn vrouwen die rijke mannen heel slim ‘uitzuigen’

Over poema’s (op z’n Engels ‘cougars’ genoemd) en ook over cheetah’s werd nog wel smakelijk gelachen en waarderend gedaan.

Immers deze rijpere vrouwen zien in deze moderne tijden hun kansen schoon om ook met een heerlijk jong ding aan hun zij door het leven te stappen. Iets wat mannen andersom al eeuwenlang doen.

Maar nu is er een nieuw soort actief: namelijk de piranha en die zijn inderdaad net zo gevaarlijk als ze klinken.

Het zijn vrouwen die rijke mannen in de val lokken met een zwangerschap en vervolgens ‘leegzuigen’. Daarom zou de naam voor dit type, volgens de Britse media, beter bloedzuiger kunnen zijn. Een gewaarschuwd (rijk) man telt voor twee!

“Voor vrouwen die geen zin hebben om te werken, is een ‘geforceerde’ baby zoiets als een vast contract: 18 tot 21 jaar lang eten op tafel. Het is een carrièreoptie geworden”, legt juriste Diane Benussi uit in The Daily Mail. Deze echtscheidingsadvocate met 30 jaar ervaring vertelt dat zij en haar collega’s steeds meer welgestelde mannen over de vloer krijgen, die mooie, jonge vrouwen ongewild zwanger hebben gemaakt. De dames eisen geen relatie, maar wel geld. Heel veel geld.

Het geschetste beeld lijkt bijna een karikatuur: gewetenloze vrouwen die op de loer liggen om elke welgestelde, succesvolle man aan de haak te slaan, of hij nu getrouwd is of niet. Ze vinden hun prooien op de werkvloer of in de lounge van een chique hotel en verleiden hen ~met het smoesje dat ze aan de pil zijn~ tot onbeschermde seks. ”Die mannen zelf zijn niet interessant, want hun haar is reeds dun en hun buik al even dik als hun portomonnee. Natuurlijk zijn dergelijke heren gevleid wanneer een jonge, mooie vrouw hen benadert. Zo worden ze meegezogen in een romance, zonder door te hebben wat het doel is.”

Werk interesseert de piranha’s namelijk niet, een vaste relatie nog minder. Gemakkelijk geld verdienen is hun levensdoel. Piranha’s willen minstens voor 20 jaar ‘ingedekt’ worden. “Het huwelijk verliest zijn status, maar een baby is exact wat deze vrouwen willen. Dat is vandaag de dag als een trofee. Een carrière-move, waardoor ze betaald worden om thuis te blijven en te zorgen voor hun bron van inkomsten.” Door mazen in de (Britse) wet slagen ze hier wonderwel in. Met wat geluk ‘scoren’ ze een huis, een auto, leef- en schoolgeld voor het kind en geld om te reizen. Dat kan na ’1 wilde nacht’ zomaar tot 3 miljoen oplopen.

Voor de mannen geldt er maar één goede raad volgens Diana Benussi: vrij nooit zonder condoom, zeker niet tijdens een onenightstand of affaire. Als soa’s niet voldoende afschrikken, dan toch wel een jarenlange financiële aderlating!

Lees ook:Kinderen van rijke ouders lijden het meest onder een scheiding
Lees ook:3 vrouwen + 1 man = 1 baby
Lees ook:Japan verleidt jonge mensen met speelbaby tot het maken van een ‘echte’
Lees ook:Tara is verslaafd aan zwanger zijn
Lees ook:Echtpaar ‘bestelt’ tweeling, maar laat Thaise draagmoeder met Down-baby zitten

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>