LINDA deze maand over relatie-geweld

LINDAgeweldHet thema van de nieuwste LINDA is huiselijk geweld. Sommigen hebben wat moeite met de term, omdat ‘t te gezellig zou klinken.

Afijn. Linda de Mol herself heeft weer lang in de make-up moeten zitten. Deze keer niet om mooier gemaakt te worden, dan wel op iemand anders te lijken, maar om een beursgeslagen hoofd te verkrijgen.

Vrouwen die echt partnergeweld meemaakten komen in het blad aan het woord. Ook bekende namen als Claudia Schoemacher, Sheila Timmerman, Hameeda Lakho en Sylvana Simons. Uiteraard betreft het exen van deze vrouwen.

“Ik heb nog steeds een ontwrichte rechterkaak. Overgehouden van een ziekelijk jaloers vriendje, dat ik kreeg toen ik 17 was”, vertelt Sylvana. “Dankzij hem ben ik een paar keer in het ziekenhuis beland. De relatie uitmaken ging lastig, hij was een rasechte manipulator. De ochtend na een woede-uitbarsting beloofde hij steevast dat het nooit meer zou gebeuren. En dat ik me niet zo moest aanstellen.”

Inmiddels is het allemaal goed gekomen met Sylvana Simons. Ze geeft zelfs masterclasses over persoonlijk leiderschap. Daarin leert ze vrouwen dat ze veel meer kracht hebben dan ze denken. Haar tip bij relatiegeweld: neem iemand in vertrouwen die je niet veroordeelt.

Lees ook:Vrouwelijke objectum seksueel trouwt met oud reuzenrad
Lees ook:Bi-gender: elke dag kiezen of je als man of vrouw naast je partner staat
Lees ook:Linda is getrouwd met haar grote liefde: Bruce, het reuzenrad
Lees ook:LINDA-vrouwen zeggen liever slim te zijn dan mooi
Lees ook:Waar Paasverhaal: 70-jaar getrouwd echtpaar sterft binnen 24 uur

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>