Bi-gender: elke dag kiezen of je als man of vrouw naast je partner staat

Bi-GenderVandaag heb ik een nieuw woord geleerd, namelijk bi-gender. Dat is geen transgender, transseksueel of hermafrodiet, maar letterlijk iemand met 2 geslachten.

Een 22-jarige bigenderist vraagt zich elke ochtend bij het opstaan af of die dag een mannen- of een vrouwen-outfit aangetrokken wordt.

Wordt het Ria of Ryan?

Dat meldt The Daily Mail.

Geboren als een jongetje, maar met 13 jaar ontdekt dat hij toch ook heel wat vrouwelijke kanten had. Zo begon als puber de zoektocht en bleken de kleren van moeder en zus ook interessant.

Toen hij het als Ryan niet meer aankon, vertelde hij aan zijn toenmalige vriendin over zijn gevoelens.

“Ze was begripvol maar ik zag toch dat ze het er moeilijk mee had. Na verloop van tijd begon ze over mijn ‘vrouwelijke kant’ te praten alsof het een probleem was dat dringend opgelost moest worden. Ik schaamde me diep, maakte het uit en besloot om er niet meer over te praten.”

Pas met 18 jaar op de Kunstacademie, kon Ryan meer zichzelf zijn. “Ik ging op kamers en had voor de eerste keer in mijn leven een slot op mijn deur. Ik kleedde me steeds vaker als vrouw, maar alleen binnenskamers. De ene dag voelde ik me een vrouw, maar de dag erna voelde ik me weer zo mannelijk als wat.”

Ryan snapte het pas toen hij op internet ging zoeken. Er ging een wereld voor hem open. Kort daarop lichtte hij zijn familie en vrienden in en in 2013 ging hij de eerste keer feesten als Ria.

Ondanks het feit dat hij/zij zelf switcht van geslacht valt zowel Ria als Ryan op vrouwen.

Vriendin Krystal reageerde positief. “Ze vindt het zelfs leuk. Ze behandelt mij als een prinses wanneer ik Ria ben en als een man wanneer ik Ryan ben. Ze houdt ook van die afwisseling, gelukkig maar.”

Lees ook:Boer Zoekt Vrouw International deelnemer vindt zijn liefde om de hoek
Lees ook:365 dagen per jaar seks
Lees ook:Na de dood van hun kind vonden deze gescheiden ouders hun liefde terug
Lees ook:Man voelt zich ‘oud’ op zijn 58e. Vrouw op haar …. 29e!
Lees ook:Van vrouw naar man in 1400 selfies

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>