Vrouw woont gezellig met man en minnaar onder 1 dak

Maria Butzki (33) besloot 3 jaar geleden om haar man Paul (37), met wie ze 2 kinderen heeft, te verlaten voor Peter (36).

Toch besefte ze al snel dat ze haar man heel erg miste.

Maar haar minnaar laten schieten kon ze ook niet.

Het werden moeilijke jaren voor Maria, die maar niet kon kiezen.

Dus stelde Maria haar 2 mannen aan elkaar voor……..

Gelukkig voor haar bleken de twee mannen al snel een goede band te hebben. Hun vriendschap werd zelfs zo hecht dat de vrouw voorstelde om met z’n drieën te gaan samenwonen.

“Peter is een geweldige vent”, zegt Paul. “Maria brak mijn hart toen ze met hem aanpapte, maar toen ik hem leerde kennen, besefte ik dat we veel gemeen hebben. Ook hij houdt van vissen en hij zorgt goed mee voor de kinderen.”

Paul heeft een kamer in het huis en Peter slaapt op de bank, Maria deelt een kamer met haar oudste dochter. “Over seks hebben we het niet veel”, zegt ze. ‘Als Paul weg is, duik ik het bed weleens in met Peter en vice versa. Maar we praten daar nooit over, we vinden het gewoon.”

Maria snapt dat mensen de ménage à trois vreemd vinden. “Zelfs mijn familie en beste vrienden begrijpen het niet”, zegt ze. “Maar vaak is dat omdat ze een verkeerd beeld hebben van hoe het er aan toe gaat. Wie ons samen ziet, begrijpt het wel. Het is ook goed voor de kinderen, die altijd bij een van ons drieën terecht kunnen en ook dingen kunnen leren van 3 volwassenen in plaats van 2,”

Opvallenderwijze is Maria de enige die soms jaloers is in het gezelschap. “Als de heren samen gaan vissen, dan ben ik wel jaloers, ja”, bekent ze.

Binnenkort verhuist het 5-koppige gezelschap naar een groter huis waar iedereen een eigen kamer heeft. Of er dan ook samen geslapen zal worden, is nog niet zeker. “We zijn er nog niet uit”, zegt Maria. “Maar ik weet alleen dat ik dolgelukkig ben met 2 fantastische mannen in mijn leven.”

Lees ook:Bejaard Belgisch echtpaar sterft door gezamelijke euthanasie
Lees ook:51-jarige vrouw, 2x getrouwd geweest, nu pas ontmaagd
Lees ook:Arnold Schwarzenegger over zijn geheime buitenechtelijke zoon
Lees ook:Getrouwd stel date weer met elkaar in gescheiden loft
Lees ook:Verboden liefde: als het vlam vat tussen docent en leerling

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>