Arnold Schwarzenegger over zijn geheime buitenechtelijke zoon

Ieder land heeft zijn eigen Prins Bernhard. In de V.S. hebben ze Arnold Schwarzenegger.

De van origine Oostenrijkse bodybuilder die uitgroeide tot Hollywoodster en het zelfs tot gouverneur voor de Republikeinen in Californië schopte, heeft een 15-jarig buitenechtelijk kind.

Dit wilde ‘Arnie’ het liefst onder de pet houden.

Jammer voor de jongen, maar hij begon steeds meer op zijn vader te lijken. Toen zijn toenmalige echtgenote hem met zijn bedrog confronteerde, was hij én van de politiek én van zijn vrouw af…….

Dat doet de acteur uit de doeken in zijn autobiografie ‘Total Recall: My Unbelievably True Life Story’

Schwarzenegger schrijft dat zijn echtgenote Maria Shriver wachtte tot hij niet meer gouverneur van Californië was. Een dag na zijn aftreden gingen ze samen naar een relatietherapeut.

“We zaten nog maar net toen de therapeut zich naar mij toe wendde en zei: ‘Maria wil je vandaag vragen naar een kind, of je een kind hebt samen met je huishoudster Mildred’”, aldus de Terminator-acteur.

Daarop gaf hij het overspel met zijn huishoudster Mildred Baena toe. Hij zei uit schaamte het kind al die jaren lang voor zijn vrouw verzwegen te hebben. De affaire met Mildred had volgens hem plaats toen Maria op vakantie was en hij in Hollywood werkte aan de film ‘Batman & Robin’.

Zijn inmiddels exgenote en moeder van zijn 4 andere kinderen, blijkt hem al veel eerder gevraagd te hebben of hij de vader was van de zoon van de huishoudster, maar dat ontkende hij telkens in alle toonaarden. Pas toen de jongen steeds meer op hem begon te lijken, wist Shriver zeker dat hij gelogen had.

Schwarzenegger zegt nog steeds te hopen dat hij en zijn ex weer bij elkaar komen. Met zijn boek hoopt hij zijn geschonden imago wat op te krikken.

Lees ook:Arnold Schwarzenegger & Brigitte Nielsen waren een paar
Lees ook:‘Arnie’ kickt op lelijke vrouwen omdat die hem aanbidden
Lees ook:Britse miljonair vraagt ex-vrouw om zijn werkster te worden
Lees ook:Dit is Bernhards dochter nummer 7 en ze heeft bekende trekken
Lees ook:Na de dood van hun kind vonden deze gescheiden ouders hun liefde terug

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>