Na 2 1/2 jaar relatie is het tijd voor een aanzoek…….

WeddingProposalNoVrouwen vinden dat wanneer ze zo tussen de 2 en 3 jaar een relatie hebben met een man, dat het tijd wordt dat hij op de knieën gaat.

Mannen hebben de neiging om langer te wachten.

Van uitstel komt afstel, want sommige dames kappen ermee als haar geliefde niet met een ring op de proppen komt of zetten hun zinnen op een ander………

Zo blijkt uit een poll van ‘I Love Natural Cork’.

Na 2,5 jaar zou het ideale moment zijn aangebroken volgens de vrouwen die meededen aan het onderzoek. Dat sommige mannen liever wat langer wachten, blijkt ook: 1 op de 10 vrouwen dumpte haar vent namelijk met de reden dat hij te lang wachtte met zijn aanzoek.

Mannen kunnen het aanzoek echter beter vroeg dan laat plannen, want 1 op de 6 vrouwen gaf toe iemand anders ontmoet te hebben, terwijl ze wachtte tot haar partner haar zou vragen.

Britse relatiedeskundigen beweren dat de beste periode om te trouwen tussen de 18 maanden en 3 jaar is na je eerste date. Wacht je nog langer: dan kan je relatie stuklopen. Een late bruiloft zal daar niets meer aan veranderen.

Trouwen doe je weldoordacht én op het juiste tijdstip. Trouw je te vroeg terwijl je nog in volle passie vertoeft, riskeer je in de valkuilen van een romantische wervelwind te stappen. Laat je het langer dan 3 jaar aanslepen, dan vraag je om problemen. Net als de meeste andere dingen in het leven, hebben ongebonden relaties een houdbaarheidsdatum.

Lees ook:Doe een huwelijksaanzoek beslist binnen 3 jaar!
Lees ook:Man van nu zwemt bijna liever tussen haaien dan dat ie huwelijksaanzoek doet
Lees ook:Waarom mannen met bepaalde vrouwen wel trouwen en met andere niet
Lees ook:Bij gebrek aan gevraagd worden, doen steeds meer vrouwen huwelijksaanzoek zelf
Lees ook:Vrouwen willen hun huwelijksaanzoek grootser en meeslepender

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Na 2 1/2 jaar relatie is het tijd voor een aanzoek…….

  1. Pingback: Ook Kate sliep met foto’s van Prins William boven haar tienerbedje | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>