Ook Kate sliep met foto’s van Prins William boven haar tienerbedje

Net als vele andere miljoenen mensen was Kate in 1997 geraakt door het ontroerde, kwestbare, maar ook mooie uiterlijk van de toen ~net als zij zelf zijnde~ 15 jarige Prins William bij de begrafenis van zijn moeder Diana.

En net als vele andere Britse meisjes hing zij boven haar bed een poster van de meest begerenswaardige jongeman van Engeland………

Dat en meer is te lezen in het boek  ’William & Kate. Het liefdesverhaal van de eeuw’ van royaltywatcher Robert Jobson.

William beschermt zijn vrouw tegen de paparazzi en tussen Kate en William is sprake van echte liefde, schrijft hij: “Ze hebben dezelfde interesses en, wat misschien wel het belangrijkste is ~en hoogst ongebruikelijk voor een jongeman in Williams exclusieve wereld~, ze kunnen elkaar troosten, alles vertellen en absoluut vertrouwen.”

Die troost is interessant. Kate had als puber net als vele andere Britse meisjes een poster van prins William boven haar bed hangen, de zoon die na de dood van Lady Diana als mooie, tragische jongen door het leven ging. Heel vrouwelijk Engeland, Canada en Australië wilde hem, maar Kate ving hem. Dat maakt haar tot een Cinderella uit een sprookjesverhaal. Maar omdat ze de enige in de kring rondom de prins was, die geen dubbele achternaam had en een moeder die een dochter is van een mijnwerker, maakt het haar ook tot een soort van Shakespeares Julia.

Het was aanvankelijk trouwens helemaal geen uitgemaakte zaak dat het Kate zou worden. William was eerst verliefd op Kate’s vriendin, maar deze wilde geen seks voor het huwelijk, ‘ook al word je koning’, zou ze gezegd hebben. Behoorlijk wat escapades volgen nog, ook tijdens de relatie, maar volgens de schrijver was Kate voor William toen al de enige ware.

‘Waity Katy’ werd ze genoemd, omdat het lang duurde voordat William ~in Kenia uiteindelijk~ op zijn knietjes ging. Daarbij wordt dan wel even voorbij gegaan aan het feit dat de relatie juist even over en uit was, omdat Kate het helemaal nog niet zo zeker wist of ze wel door het leven wilde als Prinses Catherine. Uiteindelijk heeft ze voor haar prins gekozen die haar op haar meisjeskamer al zo raakte met ‘die blik’. De plechtigheden van gisteren maakten m.i. duidelijk dat deze vrouw gaat voor ‘ingetogen sjiek en mooi’, maar wars is van al teveel toeters en bellen en de intimiteiten bewaart voor binnenskamers. Wat er nu boven haar bed hangt, laat zich wel raden…..

Lees ook:De beroemde koninklijke verlovingsring van Kate Middleton
Lees ook:Ouders Kate Middleton cashen met ‘Royal Baby’
Lees ook:De officiële verlovingsfoto’s van Prins William en Kate Middleton
Lees ook:Fotograaf William & Kate ‘schiet’ ook bruiloft van die andere Kate uit Londen
Lees ook:Prins Charles & Diana wilden allebei eigenlijk niet trouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ook Kate sliep met foto’s van Prins William boven haar tienerbedje

  1. Pingback: Tanja Jess droomde vroeger over een leven als Wim-Lex z'n prinses | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>