Samenwonen en samen doen

Veel mensen hebben een relatie met elkaar. Ze wonen samen, zijn soms getrouwd, voeden eventueel samen kinderen op. Ze regelen ook samen de financiën en adviseren elkaar bij hun carriëkeuzes. Maar als je hen vraagt: ‘Doen jullie weleens iets samen?’ dan is het antwoord vaak een schoorvoetend ‘nee’.

Terwijl samen dingen doen, wandelen, naar de film gaan, zomaar een eindje rijden, naar de meubelboulevard gaan voor mijn part, essentieel is voor het onderhoud van een relatie. Het zijn momenten die je deelt, je concentreert je op elkaar en elkaar reacties en gedrag en dat maakt je bekend met elkaar. Want mensen zijn niet zomaar in de lucht of via een of andere vibratie met elkaar verbonden. Ze zijn verbonden omdat ze samen dingen doen en daarmee hun eigen geschiedenis invullen. Hun levensverhaal inhoud geven.

Samen in een huis wonen is nog geen samenwonen!

Lees ook:De lat-relatie maakt een enorme opmars
Lees ook:Apart slapen kan de seks in een relatie juist goed doen
Lees ook:Sex met je ex
Lees ook:Met deze 4 houdingen verkloot je je relatie zeker!
Lees ook:Over liefde en seks tijdens kantooruren

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>