Sex met je ex

Je kunt een relatie wel uitmaken, maar vaak doe je dat niet op alle mogelijke gronden waar die relatie zelf wel op was gebouwd. Dus je maakt het uit omdat je je anders wilt ontwikkelen, maar niet omdat de seks zo slecht was.

Sterker nog, die was juist goed. Dus dan doe je het nog met elkaar als het uit is. Dit kan tot verwarrende toestanden leiden…………..

‘Mijn vriend en ik zijn nu een half jaar uit elkaar, maar we zien elkaar nog regelmatig. We gaan ook nog met elkaar naar bed. Maar nu vraag ik me af of dit op de lange duur wel verstandig is. Ik heb sinds hem geen andere seksuele partners meer gehad en misschien houd ik onbewust de boot wel af. Wat denken jullie?” Aldus een wanhopige briefschrijfster naar de helprubriek van de Viva.

De redactrice van de rubriek komt er niet uit. We staan niet te springen van enthousiasme is haar reactie. Sanderijn van der Doef vind sex met je ex helemaal niet verkeerd. Aantrekkelijk is dat je tijdens het vrijen niet met elkaar hoeft te praten, waardoor de vervelende dingen ook niet opgerakeld worden. Het kan het mooiste van de oude tijd naar boven brengen, want vrijen was toch het meest intiemste in je relatie. Vooral als het goeie seks was, is de stap erg snel gemaakt.

Meestal duurt de periode waarin je seks met je ex hebt niet zo lang. Want op een gegeven moment herken je toch weer de sleur uit je oude relatie. Als je nog behoefte hebt aan seks met je ex dan was de relatie misschien nog niet helemaal af. Geef maar toe aan die aantrekkingkracht en geniet van de mooie momenten.

Lees ook:Seks met de ex blijft fascinerend
Lees ook:Hoe kom je ook op Facebook van je ex af?
Lees ook:Na de scheiding
Lees ook:Seks met condooms saai? Nee joh!
Lees ook:‘t Is bewezen: vrouwen verliezen in een relatie zin in seks eerder dan mannen

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Sex met je ex

 1. Sill

  Sanderijn van der Doef heeft waarschijnlijk nooit sex met een ex gehad. Mijn mening is: niet doen! Je hebt het niet voor niks uitgemaakt. En ja, sex met je ex is veilig en makkelijk gedaan, maar als de sleur van de relatie weer terugkomt, moet je het dus eigenlijk weer ´uitmaken´. En misschien vond de ander het wel fijn. Heb je dus weer een verdrietig iemand. Zit je weer in zo´n fase van elkaar niet begrijpen en onbedoeld kwetsen.
  Gewoon niet doen dus. Uit is uit.

    /   Reply  / 
 2. Johannes

  Hi I am Johannes Kuchenbacher,

  It’s my wife’s birthday next week, and I would like to spice up our love life.

  Have any of you ever bought any lingerie for your girls?

  I cam across this erotische lingerie site. What do you think (ladies??). Would this be appreciated?

  Thanks!!

  Johannes

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>