Vruchtbare vrouwen heupwiegen het verleidelijkst

Er worden steeds meer geheimen van vrouwen door de wetenschap ontrafeld.

Zo zouden vrouwen in hun vruchtbare periode met een hogere stem spreken en scheiden zij feromonen af, waar mannen (onbewust) wild van worden.

Voorts dragen ovulerende vrouwen blotere kleding, en ook haar heupbewegingen verraden waar zij zich in haar cyclus bevindt……

De resultaten komen uit verschillende experimenten, die door de Daily Mail bestudeerd werden. Volgens hen is het verschil meestal subtiel, maar bewijst het dat vrouwen zich verleidelijker gedragen op hun vruchtbaarste moment.

In één van de experimenten maakte een jonge, knappe onderzoeker praatjes met zo’n 100 vrijgezelle vrouwen. Zij waren tussen 18 en 22 jaar en maakten geen gebruik van de anticonceptiepil. Als ze van de man weg liepen, filmde hij hun achterkant. Vervolgens werd aan twee andere mannen gevraagd om de aantrekkelijkheid van hun heupwiegen te bepalen met een cijfer van 1 tot en met 5.

Achteraf werd aan de vrouwen een staaltje speeksel gevraagd, om hun hormonengehalte te bepalen. Al snel bleek dat de vrouwen die op de top van hun eisprong waren, trager en verleidelijker liepen dan de andere.

Dit werd bevestigd door de punten van de twee mannen uit de ‘jury’. Vrouwen die piekten kregen namelijk een score van 2,96 op de schaal, terwijl de minst vruchtbare vrouwen 2,31 scoorden.

Maar voordat getrouwde dames zich al teveel zorgen gaan maken: een gebonden man trapt niet in de zogenaamde ‘eisprong-verleiding’.

Lees ook:Mannen met grote pupillen zijn klaar voor kinderen
Lees ook:Danst zij sexy? Dan is ze vruchtbaar!
Lees ook:Vruchtbare, hongerige vrouwen slaan enorm aan het shoppen
Lees ook:Herken de lesbo: heterovrouwen hebben geen gaydar
Lees ook:Vrouwen ruiken hun liefdesrivales op afstand

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>