Heren: gooi nek en achterwerk in de strijd op de dansvloer!

DancingCoupleSingles, ga eens lekker zweten en los op een festival of dancefeest.

Mannen die op de dansvloer vooral de juiste bewegingen maken met hun nek en billen zijn onweerstaanbaar voor vrouwen……..

Zo blijkt uit onderzoek van een team van Duitse en Britse wetenschappers, waarover is gepubliceerd in vakblad Royal Society Journal Biology Letters,

Ze filmden 19 mannen tussen de 18 en 35 jaar met een 3D-camera, terwijl zij dansten op simplistische ritmes. Alle bewegingen werden vervolgens opgeslagen en vertaald naar uitdrukkingloze, blanke, geslachtsloze computerkarakters.

37 heteroseksuele vrouwen werd vervolgens verzocht de fictieve dansers te beoordelen. Hierdoor konden de wetenschappers sleutelfactoren blootleggen van ‘goede’ en ‘slechte’ dansers. 8 in totaal.

Conclusie: vrouwen voelen zich voornamelijk aangetrokken tot dansers die grote (en veel verschillende) bewegingen maken met de nek en het achterwerk. Ook de rechterknie, en dan met name de snelheid waarmee deze beweegt, bleek een indicatie.

“Het is de eerste studie die aantoont wat het verschil is tussen een goede en een slechte danser”, verklaart psycholoog Nick Neave over het onderzoek aan Reuters.

“Mannen over de hele wereld zullen geïnteresseerd zijn in de danspasjes die door vrouwen als aantrekkelijk gezien worden. Als ze de pasjes kennen, hoeven ze die tenslotte alleen nog maar te oefenen.”

Nick Neave meent dat de desbetreffende danspasjes voor vrouwen zo aantrekkelijk zijn, omdat ze het idee geven dat ze met een gezonde, sterke man te maken hebben, en dus met sterk zaad.

Lees ook:Met de juiste dansmoves kunnen mannen een vrouw veroveren
Lees ook:Hoe een man op de dansvloer en zijn rivalen de ogen uitsteekt
Lees ook:Heren, met deze dansbewegingen maak je de meeste indruk
Lees ook:Vrouwen: zo ben je dansend het meest sexy!
Lees ook:Mannen: ga toch dansen !

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Heren: gooi nek en achterwerk in de strijd op de dansvloer!

  1. Pingback: Hoe hij onweerstaanbaar wordt op de dansvloer en andere mannen de ogen uitsteekt | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>