Na 50 jaar eindelijk de scheiding te boven om dan opnieuw….

Vandaag schreven we al over de zogenaamde reparatiehuwelijken. Mensen die voor de tweede of derde soms wel vierde keer met elkaar trouwen.

Zangeres Do zegt misschien binnenkort voor de 2e maal ‘I Do’ tegen haar ex-echtgenoot, maar een koppel uit Texas maakt het wel heel sterk.

Zij waren als tieners ooit met elkaar getrouwd, gingen uit elkaar en gaan nu ~een hale eeuw nadien~ opnieuw met elkaar in de huwelijksboot……..

Roland Davis & Lena Henderson, beide 85 jaar oud, hebben hun oude vuurtje weer opgestookt.

De bejaarde tortels trouwden reeds toen ze 19 waren, maar na 20 jaar huwelijk waren ze op elkaar uitgekeken. Er kwam een scheiding, zij nam de 4 kinderen mee, maar ze gingen wel als vrienden uit elkaar. Het contact bleef, zelfs toen Roland opnieuw trouwde en Lena opnieuw een kind kreeg.

Na de dood van zijn tweede vrouw nam het contact tussen Roland en zijn ex Lena weer toe en uiteindelijk besloten ze de grote stap nogmaals te wagen. Tot groot plezier van hun kinderen. “Het is alsof een droom uitkomt”, vertelt de zoon Funderbirk tegenover ABC. “Ik ben 65 jaar en voelde me als een kind van 9 toen ik ontdekte dat mijn ouders weer bij elkaar komen.”

Lees ook:Na echtscheiding zijn vaders actiever betrokken bij opvoeding kinderen
Lees ook:Jong met scheiding geconfronteerde kinderen vertrouwen hun ouders blijvend minder
Lees ook:Amicaal scheiden schaadt de kinderen ook
Lees ook:Minstens 10 Belgen vermoord door internetbruiden uit Kameroen
Lees ook:Vooral vrouwen tweede leg

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Na 50 jaar eindelijk de scheiding te boven om dan opnieuw….

  1. ERIC NAEYAERT

    Dat maakte ik al mee in de jaren 70, toen mijn toenmalig lief haar grootmoeder en grootvader zag hertrouwen. Als jonge mensen waren ze uit elkaar gegaan en later terug bij elkaar gekomen. De uitzonderingen zijn de wereld niet uit, blijkbaar en ze bevestigen de regel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>