Seks hoort bij liefde of hoorde liefde nou bij seks?

WaarommannenDe theatervoorstelling ‘Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde’ is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Allan & Barbara Pease.

Het benadert op komische wijze de vrmeende verschillen tussen mannen en vrouwen. Zijn mannen nou echt zo oppervlakkig? Willen vrouwen altijd wat ze zeggen? Kunnen mannen echt alleen maar aan seks denken?

Een ‘autoriteit’ (gespeeld door Alfred van den Heuvel) op het gebied van relaties tussen mannen en vrouwen, confronteert een jong stel (Joey Ferre & Dorien Haan) met zijn ideeën en wijsheden.

De situaties op het vlak van liefde, seks, jaloezie, kinderwens, etc. worden door het jonge stel op confronterende en pikante wijze verbeeld. En dan blijkt er ook nog een onverwachte link te bestaan tussen de man/de specialist en het stel.

De voorstelling van De Graaf & Cornelissen Producties ging gisteravond in première en is nog tot en met 15 februari te zien in verschillende Nederlandse theaters.

Lees ook:Je kunt bij een vrouw aan haar neus zien of ze (veel) kinderen wil of niet
Lees ook:Kinderloze mannen ongelukkiger dan kinderloze vrouwen
Lees ook:Zaadje vindt eitje online en vice versa
Lees ook:Vrouwen kunnen seks en liefde net zo goed scheiden als mannen
Lees ook:Gemiddeld is het na 104 x seks bingo!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>