Gemiddeld is het na 104 x seks bingo!

Bij sommigen is het meteen de 1e x vrijen raak. Zwanger!

Dan vaak nog ongewild.

Maar paren met een kinderwens hebben gemiddeld 104 x seks nodig om tot een zwangerschap te komen.

Dat heeft natuurlijk ook te maken met de steeds oplopende leeftijd waarop we hier in het Westen aan kinderen beginnen……….

Zo blijkt uit onderzoek in opdracht van het Engelse vruchtbaarheidscentrum First Response onder 3000 vrouwen.

Er zit gemiddeld 6 maanden tussen het moment dat het besluit viel om zwanger te worden en het moment dat dit ook daadwerkelijk een feit is. In die tijd hadden de kindlustige ouders 4 x seks per week.

“Het lijkt misschien veel, 104 keer seks, maar in praktijk is het perfect. Voor een stel is de poging een kind te verwekken een erg spannende tijd. Velen proberen zo vaak mogelijk seks te hebben,” zegt directeur Mike Smith van het vruchtbaarheidsinstituut.

Dat half jaar lijkt dan ook voorbij te vliegen, want in tweederde van de gevallen vonden de vrouwen dat ze sneller zwanger raakten dan gedacht.

Toch is het niet allemaal rozengeur en manenschijn. Een kwart van de vrouwen had na een tijdje wel genoeg van al die seks, omdat het eentonig werd.

11% van de mannen voelde zich gebruikt, omdat hun vrouw maar seks bleef eisen. 10% van de vrouwen zou hun partner zelfs op zijn werk bellen om snel naar huis te komen als ze ovuleren. 70% ziet niets in dit soort ‘gedwongen’ seks en wil het liefst dat hun kindje wordt verwerkt tijdens een liefdevolle en spontane vrijpartij.

Lees ook:Eerst een poosje ‘oefenen’ voordat je echt een kindje gaat maken
Lees ook:Valentijnsdag is weer van de vrijgezellen
Lees ook:Vurige passie in een relatie al na een jaar gedoofd
Lees ook:Doen jullie het nog?
Lees ook:Zo ziet ‘vader- & moeder-seks’ eruit

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>