Mannenvlees in overvloed voor vrouwen die dierenvlees mijden

Het imago van de vegetariërs was tot voor een paar jaar terug dat van geitenwollen sokken-mannen en vrouwen met bleke koppies en linnen tasjes.

Inmiddels hebben wij in Nederland de mooie Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren en ook in Hollywood scoor je tegenwoordig als celeb wanneer je vlees links laat liggen.

Sterker: veggievrouwen zijn enorm sexy!

Dierenrechtenorganisatie PETA heeft daar met haar enorm gewaagde sexy campagnes natuurlijk enorm aan meegewerkt. Niemand minder dan Pamela Anderson is hun uithangbord, maar ook sexy vrouwen als Eva Mendes, Sasha Grey en Alicia Silverstone (zie illustratie) gingen uit de kleren om aandacht te vragen voor de rechten van dieren.

Het is tegenwoordig cool om geen vlees te eten. Zo werden respectievelijk zangeres Leona Lewis, actrice Pamela Anderson en actrice Nathalie Portman reeds tot meest sexy vegetariër van het jaar verkozen. Bij de mannen kreeg Red Hot Chili Pepper Anthony Kiedis deze prijs.

Daarnaast benadrukken tal van celebs als Madonna, Avril Lavigne, Moby, Prince, actrice Gwyneth Paltrow, actrice Hayden Panettiere en Alanis Morisette regelmatig in interviews dat ze geen vlees eten. Naast vegetarisme is de hele groene beweging hip in Hollywood.

Geen vlees eten is daarom niet langer lastig voor een restaurant of iets waarvoor je je schaamt, maar je vergroot je populariteit er juist mee en het geeft je imago een boost. Het goede nieuws is dat tal van jongeren het voorbeeld volgen van hun favoriete artiesten.

En tenslotte is het bewezen dat je er aantrekkelijker uit gaat zien als je veel groente en fruit consumeert.

Lees ook:Carnivoren willen niet daten met vegetariërs. Andersom wel..
Lees ook:Effe doorbijten: de voordelen van een vegetarische partner
Lees ook:Pamela Anderson is de ideale schoondochter
Lees ook:De aantrekkelijkste vrouw ter wereld volgens FHM: Jennifer Lawrence
Lees ook:Mannen willen bloed eten

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mannenvlees in overvloed voor vrouwen die dierenvlees mijden

  1. Pingback: Afgewezen Berber uit Boer Zoekt Vrouw kan terecht bij Vegadates | Relatie

  2. Pingback: Zogenaamde echte kerels kluiven karbonade, fijne heren gaan voor vis en tofu | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>