Effe doorbijten: de voordelen van een vegetarische partner

Nicolette-Kluijver-Meest-Sexy-VegetarierUit onderzoek van de Amerikaanse nieuwssite Today.com en de datingsite Match.com bleek dat 30% van de 4000 ondervraagden geen relatie zou willen met een vegetariër.

En dat terwijl een romance met een man of vrouw die geen vlees eet juist veel voordelen biedt……..

* Hij of zij leeft langer
Een onderzoek, onder leiding van de Amerikaanse wetenschapper Dean Ornish, heeft uitgewezen dat de levensverwachting van vegetariërs gemiddeld 8 jaar hoger ligt dan die van vleeseters. Een van de belangrijkste redenen is een lager cholesterolgehalte en een betere darmwerking vanwege meer groenten en plantaardige vleesvervangers.

* Hij of zij is een beest in bed.
Wetenschappers aan de Berkeley-universiteit in Californië vonden uit dat plantaardig voedsel goed is voor het libido omdat het veel fyto-oestrogenen bevat. Ze lieten wilde mensapen veel meer bladeren eten van de plant Millettia Dura dan hun soortgenoten. De dieren hadden veel meer van het sekshormoon estradiol in hun lichaam. Uit een andere studie blijkt dan weer dat vegetariërs doorgaans meer energie hebben dan vleeseters en het dus gewoonweg langer volhouden. (zie filmpje PETA onderaan)

* Hij of zij ziet er mooi en sexy uit.
Uit onderzoek onder Schotse bleekgezichten bleek dat zowel mannen als vrouwen van wie de huid na extra groenten- en fruitconsumptie een gelere gloed heeft, aantrekkelijker en gezonder overkomen. Bij deze verkleuring spelen carotenoïden een belangrijke rol.
Dat wordt bevestigd door het feit datl veel sexy vrouwen en ook interessante mannen een vegetarisch leven leiden.

* Hij of zij ruikt en smaakt lekkerder
Vlees eten is vanuit ons oerbestaan vooral bedoeld om op temperatuur te komen. Vegetariërs blijven dus in de zomer lekker koel (in tegenstelling tot de BBQ-zweters) en vinden het in de winter heerlijk om warm gehouden te worden. Voorts stinken het lichaam en de uitwerpselen van vega’s vele malen minder. Vergelijk het maar met konijnenkeutels (planteneters) en kattenstront (vleeseters). En last but not least: sperma en vagina smaken tevens beter bij vegetariërs.

* Hij of zij drukt minder op het huishoudbudget
Duur vlees hoeven ze niet, dus dat is zowel bij thuis- als uit eten goedkoper. Een rondvraag van de Vegetarian Times toonde aan dat Amerikanen die vlees van hun menu schrappen, jaarlijks tot $4000,= besparen.

NB Recent onderzoek toonde aan dat liefde wel degelijk door de maag gaat. Dat wil zeggen dat mensen met dezelfde eetgewoontes eerder voor elkaar zullen kiezen.

Lees ook:Carnivoren willen niet daten met vegetariërs. Andersom wel..
Lees ook:Mannenvlees in overvloed voor vrouwen die dierenvlees mijden
Lees ook:Vlees is seks; daarom houden mannen ervan
Lees ook:Mannen willen bloed eten
Lees ook:Zogenaamde echte kerels kluiven karbonade, fijne heren gaan voor vis en tofu

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>