Gorillaman Jambo en bonobovrouw Jill leren je verleidingskunsten!

ChimpsApen leren mensen de liefde van hun leven vinden: Jambo, Toefik, Kevin en Jill uit laten singles zien hoe je je oerinstinct volgt.

Apenheul houdt volgende week een hele bijzondere singlesdag. Mannen leren van gorilla Jambo hoe ze vrouwen kunnen imponeren.

En bonobovrouw Jill laat vrouwen zien hoe je mannen verleidt…….

Dat apen ons meer kunnen vertellen over hoe de liefde werkt, is niet vreemd. Immers, genetisch verschillen we maar 1,5% van bonobo’s.

Bioloog/schrijver Patrick van Veen laat vrijgezellen kennismaken met hun eigen oerinstincten bij de zoektocht naar een ideale partner. Ze krijgen nieuwe inzichten, veel tips en ontdekken hoe apen hun ideale partner verleiden. Natuurlijk is er ook gelegenheid om andere singles te ontmoeten.

Singles kunnen op 18 april van 11.00 tot 17.30 uur deelnemen aan een uniek programma. Zonder matchmakers, maar met een andere kijk op hun eigen biologie. Kaarten à € 30,- via apenheul.nl/singlesdag.

Dit is inclusief entree voor Apenheul, deelname aan het programma, een uitgebreide lunch, hapjes en drankjes en het boek ‘Oerinstincten van de liefde’. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Om 11.30 uur houdt Patrick van Veen een speciale lezing op de gorillatribune Bongo Bonde van Apenheul, waarbij iedereen welkom is, maar vol = vol. Kaarten voor Apenheul zijn te koop via apenheul.nl/webwinkel.

Lees ook:Lessen voor singles op Apenheul: bonobo’s lossen alles op met seks
Lees ook:Oerinstincten van de liefde: hoe apen en mensen hun partner vinden
Lees ook:Als het aan mannen had gelegen was de kerstkaart al dood geweest
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw is helemaal top voor de wetenschap!
Lees ook:Leer van bonobo’s: man + vrouw gelijk en liever seks dan oorlog

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>