Zwitser is verliefd op vrouw die zijn gestolen smartphone kocht

UnknownMaroocanIn april van dit jaar werd de smartphone gestolen uit de jaszak van 24-jarige Zwitser Niklaus Knecht, toen hij met de trein op weg was naar Zürich.

Gelaten legde hij zich neer bij de diefstal en het feit dat hij zijn toestel nooit meer zou terugzien.

Enkele maanden later zag de Knecht echter foto’s van een knappe Marokkaanse vrouw opduiken in zijn Dropbox, een clouddienst voor het opslaan van bestanden………..

De vrouw zelf heeft er uiteraard geen flauw benul van dat de foto’s die ze neemt zichtbaar zijn voor de Zwitser. Zo ziet Knecht o.a. hoe ze foto’s van zichzelf neemt terwijl ze op bed ligt of terwijl ze poseert voor een waterval. Op nog een ander kiekje heeft ze het gezellig met een teddybeer waarop ‘I love you’ staat.

Knecht zou dolgraag de plek innemen van de beer, want hij is gevallen voor de onbekende Marokkaanse schone. “Ik ben er echt op gebrand om te achterhalen wie ze is en wat ze zoal doet in het leven”, vertelt Niklaus Knecht in de Britse media.

Samen met een vriend heeft hij op Facebook een pagina aangemaakt die de zoektocht moet versnellen. “Uit de cijfers blijkt dat al 13.000 mensen in Marokko de pagina hebben gezien. De kans lijkt mij redelijk groot dat daar iemand tussenzit die weet wie ze is.”

Hij is zeker van plan de vrouw te ontmoeten. “Ik wil zelfs naar Marokko reizen om haar te zien. En als dat is gebeurd, mag ze mijn smartphone gerust houden. Voor mij is het zonneklaar dat zij het toestel gewoon heeft gekocht van de eigenlijke dief.”

Lees ook:Vrouwen zijn hun mobieltje vaker kwijt, mannen spoelen em door de plee
Lees ook:Vrouwen flirten steeds vaker online en gaan op zoek naar casual sex
Lees ook:Marokkanen willen LINDA niet vanwege tongende Thijs & Tygo
Lees ook:Verkering uit? Verander direct je wachtwoorden!
Lees ook:‘Scoop Marrakech’ wil levens van moderne Marokkaanse meisjes slopen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>