Vrouwen flirten steeds vaker online en gaan op zoek naar casual sex

Het hele landschap van flirten, afspraakjes maken, (seks-)contacten leggen is sinds de sociale netwerksites en relatiesites booming werden (rond de milenniumwissel) drastisch veranderd.

Met name steeds meer vrouwen flirten online en een groot gedeelte van hen heeft op deze wijze ook weleens de kiem gelegd voor een seksueel rendez-vous in het echt…….

Zulks blijkt uit onderzoek van Twitterglossy Twiet Magazine onder 1000 Nederlanders, waarvan 95% vrouw, over social media-gedrag.

33% van de Nederlandse vrouwen flirt wel eens digitaal, waarvan 7% zelfs dagelijks. 16% is weleens op een seksuele manier op een van hun sociale netwerken benaderd en 14% zegt via dit medium een sekscontact te hebben gehad.

Op de vraag of de smartphone ‘s avonds mee naar bed in gaan, antwoordt 69% bevestigend, 14% laat hem met opzet in de woonkamer en 6% neemt hem wel mee maar zet het toestel ‘s nachts uit. Voor het slapen gaan checkt 28% nog even haar Facebook- en/of Twitteraccount.

13% kan zich wel vinden in de uitspraak ‘Double smartphone, no sex’ en 16% geeft dan ook toe dat een smartphone in de slaapkamer geen goede invloed heeft op het seksleven met de partner.

Lees ook:Bevredigender seks als je samen de was en de plas doet
Lees ook:Vrijgezelle vrouwen doen moeilijker over vreemdgaan dan getrouwde
Lees ook:Vaker aan de sociale media in bed dan aan de seks?
Lees ook:Mannen willen graag meer over seks praten
Lees ook:SMS’en breekt het liefdes-ijs

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>