Blind Brits stel werd verliefd doordat hun geleidehonden verkering kregen

Mark&Claire&DoggiesDe blindegeleidehonden als postiljons d’amour. Het overkwam Claire Johnson en Mark Gaffey uit het Engelse Stoke-on-Trent.

Hun beide blindegeleidehonden konden het uitstekend met elkaar vinden en toen hun wederzijdse baasjes met elkaar in gesprek raakten, vloog de vonk over……

De 50-jarige vrouw en de 52-jarige man, eigenaren van de honden Venice en Rodd, volgden vorig jaar maart tegelijkertijd een trainingscursus voor honden en blinden.

De honden, allebei 3 jaar, konden het meteen met elkaar vinden. “Ze speelden en kroelden altijd samen. De trainers zeiden dat ze hét stel vormden van de cursus”, vertelt Mark in The Telegraph. “De honden hebben ons samengebracht.”

Claire zette na de trainingscursus de eerste stap door Mark uit te nodigen voor een kop koffie. Hij vroeg haar op zijn beurt ten huwelijk op Valentijnsdag.

“Zonder onze honden was dit nooit gebeurd”, vertelt de verliefde Engelse aan de krant.

De honden van het stel slapen, net als zij, in 1 bed en zijn volgens hun baasjes ook een paar. Op hun trouwdag zullen Rodd & Venice hun Mark & Claire uiteraard naar het altaar begeleiden.

Lees ook:Als je honden je kinderen zijn…..
Lees ook:Gouden Kooi-huwelijk Huub & Claire aan diggelen
Lees ook:HUMOR: ’2 oude lijken’ trouwen in begrafenis-auto
Lees ook:Toch waar: baas lijkt op hond
Lees ook:Honden zijn aanhaliger met mannen dan met vrouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>