69-jarige Antwerpenaar valt voor 19-jarige Thaise lady(boy)

De 69-jarige Willy uit Antwerpen vertrok 3 jaar terug met zijn echtgenote voor een vakantie naar Thailand.

Hij vond het er geweldig, zij niet. Dus reisde Willy een jaar later opnieuw naar het Verre Oosten, deze maal alleen.

Zijn reisgids was de bloedmooie halve eeuw jongere Nisa. Willy viel als een blok voor deze jeugdige exotische verschijning, scheidde van zijn Vlaamse echtgenote en vloog terug voor Nisa.

Volgende week wordt dit liefdesverhaal uitgezonden op de Vlaamse zender VT4.

Er is echter een detail dat Willy’s kinderen en familie tot nu toe niet wisten: Nisa is een ladyboy……….

Deze niet van ‘echt’ te onderscheiden transgenders zijn in Thailand heel gewoon. Ze worden daar ook wel de 3e gender genoemd.

Nisa is iemand met zeer vrouwelijke trekken, borsten én een penis. Door hun werk in horeca en toerisme verdienen ladyboys voor lokale begrippen veel geld. Een zogenaamde ‘falang’ aan de haak slaan is voor een Thaise niet alleen voor haarzelf een ‘vette vangst’: meestal onderhoudt de buitenlander de complete familie.

Willy mag dan volgende week op televisie komen, hij wil zijn achternaam liever niet in de media, vertelt hij in Het Nieuwsblad. Hij wil zijn 3 kinderen en 4 kleinkinderen in België behoeden voor negatieve reacties.

Vorige week lichtte hij hen schriftelijk in over de situatie. Die reacties komen er zeker: het verhaal van een keurige gepensioneerde boekhouder die een nieuw leven begint met een Thais jong meisje dat een jongen blijkt te zijn, spreekt tot de verbeelding.

Willy & Nisa wonen 11 maanden per jaar in Thailand en 1 maand in België. Nisa is op-en-top vrouwelijk vindt Willy. “Haar borsten zijn net echt, ze heeft geen haar op de benen, ze heeft de huid van een baby. Ze heeft niet eens de fijne snorharen die de meeste Thaise dames hebben. Haar stem klinkt vrouwelijk en ze heeft ook geen adamsappel of grote handen. Dat ze haar mannelijk deel nog heeft, vind ik niet erg: zelfs in een bikini zie je dat niet. Ik ken haar nu meer dan 2 jaar en we hebben een echte liefdesrelatie. We zijn gelukkig. Dat is wat telt, toch?”

Lees ook:Echtpaar ‘bestelt’ tweeling, maar laat Thaise draagmoeder met Down-baby zitten
Lees ook:5 generaties Overijsselse vrouwen in 1 familie
Lees ook:Deense mannen en hun Thaise postorderbruid
Lees ook:Een bruid uitzoeken op de Filippijnen als een poes uit het asiel
Lees ook:Een vakantie naar Thailand om je huwelijk te redden

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “69-jarige Antwerpenaar valt voor 19-jarige Thaise lady(boy)

  1. tamara

    Hij wil zn kinderen en kleinkinderen behoeden???? Griezel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>