Deense mannen en hun Thaise postorderbruid

In de afgelopen 15 jaar zijn ruim 500 Thaise vruwen naar het dunbevolkte Noord-Deense Thy geïmmigreerd, als bruid op bestelling van een Deense man…….

De vrouwen in ‘Liefde op bestelling’ zijn sterk: ze zien zichzelf liever als ondernemer dan als slachtoffer van armoede en prostitutie.

Ze offerden veel van zichzelf op en namen grote risico’s toen zij hun kinderen achterlieten om naar de andere kant van de wereld af te reizen om in de Noord-Deense streek Thy te trouwen met een voor hen nog onbekende man.

De documentaire volgt een aantal Deense mannen en Thaise vrouwen in diverse stadia van hun relatie: van een lang getrouwd stel tot een pas aan elkaar gekoppeld paar.

Zoals de Thaise Sommai. Voor zij naar Thy vertrok, werkte ze in de seksindustrie in Pattaya. In de loop der jaren heeft Sommai een groep sterke Thaise vrouwen om zich heen verzameld. Samen gaan zij op zoek naar geschikte Deense mannen.

VPRO Import: Liefde op Bestelling is vanavond te zien om 23.35 uur op NED 2

Lees ook:Helft van huidige baby’s gaat 100 halen
Lees ook:Mannen schatten vrouwen zwaarder in dan de weegschaal aangeeft en zichzelf lichter
Lees ook:Spermabank zet stop op rood zaad
Lees ook:Tweelingen worden ouder
Lees ook:Waarom de mensen in Denemarken zo vrij en blij zijn

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>