Homo sekssite leidt tot Flevo parkmoord

ChristopherParkEen 20-jarige Almeerder heeft waarschijnlijk een 51-jarige man uit Leystad vermoord, na een uit de hand gelopen sekscontact, dat onstaan was via een homo-erotische website………

Dat werd gisteren duidelijk tijdens de eerste pro formazitting voor de rechtbank Lelystad. Het stoffelijk overschot van de Lelystedeling werd op 23 november gevonden in het Woldpark in zijn woonplaats, nadat hij een kleine week eerder als vermist was opgegeven.

Hij bleek te zijn overleden door messteken. Omdat zijn portemonnee was ontvreemd, houdt justitie ook rekening met een fataal afgelopen beroving.

De Almeerse verdachte bekent volgens raadsman Vincent van der Velde dat hij de man heeft gestoken. Het zou kunnen gaan om zelfverdediging, nadat een ontmoeting tussen de twee uit de hand is gelopen. Verder houdt Van der Velde de optie open dat het gaat om dood door schuld, een minder zware variant dan moord.

Zijn cliënt zegt dat hij de man op 17 november in het park heeft achtergelaten, toen die nog leefde. De zaak kon nog niet inhoudelijk worden behandeld. Er moet nog een onderzoek naar de psyche van de verdachte worden verricht in het Pieter Baan Centrum.

Ook een aantal technische onderzoeken zijn nog niet afgerond. Het gaat daarbij om het tijdstip van overlijden en een toxicologisch rapport naar mogelijk middelengebruik van het slachtoffer: antidepressiva en de partydrug GHB.

Het verzoek van de raadsman om een reconstructie van de gebeurtenissen is verworpen. De rechtbank hoopt de zaak eind augustus te kunnen voortzetten.

Lees ook:Partnergeweld kost het leven van de nog maar 17-jarige Juliette Bouhof
Lees ook:Ada S. vergiftigde echtgenoot 1 en echtgenoot 2
Lees ook:43-jarige docente verwacht liefdesbaby van 16-jarige leerling
Lees ook:Man zet zijn dik geworden vriendin op Marktplaats
Lees ook:De Wageningse gifmoord: loverboy en slachtoffer van boven de 50

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Homo sekssite leidt tot Flevo parkmoord

  1. sportingact

    De vraag is en blijft, wie en waarom ga je daar naar toe met een mes of welk moordwapen dan ook. Dan was je iets van plan. Niemand kan mij wijsmaken van niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>