Deze 5 vriendinnen veraangenamen je leven

FiveBFF'sEen handvol vrienden: dat is wat we volgens wetenschappelijk onderzoek aan kunnen. Meer zou ook niet goed zijn.

Vriendinnen die in werkelijkheid frenemies zijn, kun je missen als kiespijn…..

Phil Parker is docent, therapeut en auteur van ‘Get the life you love, now’. Hij heeft een lijst samengesteld met de 5 types die we nodig hebben voor een goede vriendschap met liefde, steun en vooral veel plezier.

1. DE WIJZE
De vriendin die precies weet hoe ze je verder moet helpen. Zij zorgt voor de nodige kalmte en stabiliteit. De vriendin als een soort persoonlijke coach.

2. DE ROTS IN DE BRANDING
Heb je iemand nodig voor eens even uit te blazen? Of eerder een schouder om even uit te huilen. Dan doe je dat bij deze vriendin. Laat jou volledig loos gaan zonder dat ze een oordeel velt.

3. DE GEKKIN
De vriendin die meteen voor alles gaat als ze maar een leuke tijd kan hebben. Ze is altijd als eerste op de dansvloer. De enige die je weer vrolijk krijgt op je allerslechtste momenten.

4. DE ONTDEKSTER
Altijd meteen klaar om met je mee te gaan op avontuur. Ze heeft grootste ideeën en vooral een geldig paspoort voor impulsieve reisjes.

5. DE INSPIRATOR
Haar motto ‘alles kan als je maar wilt’ is aanstekelijk: je voelt je uitgelaten en enthousiast als je samen bent met haar. Samen met haar geloof je ook zelf dat alles mogelijk is.

Lees ook:Deze vrouwen kunnen je relatie verpesten…
Lees ook:Met je vriendin uit winkelen? Goed voor de economie, slecht voor je eigen bankrekening!
Lees ook:Vriendinnen kleden zich uit voor elkaar
Lees ook:Wil je een man? Wees onbereikbaar!
Lees ook:Slechts 1 op de 5 vrouwen zegt het als hun vriendin te dik wordt

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>