Deze vrouwen kunnen je relatie verpesten…

Eindelijk heb je dan je paard op de witte…eh…je prins op het witte paard gevonden en hoop je niet dat ander vrouwelijk schoon er met hem vandoor gaat.

Dus je let op al die vrouwen in de kroeg en op straat en je bent opgelucht dat hij alleen maar oog heeft voor jou.

Maar waar je geen rekening mee houdt zijn de vrouwen die al in zijn nabijheid verkeerde vóórdat jij in het spel kwam.

En juist dit soort vrouwen kunnen de doodsteek betekenen:1. Zijn ex. Dit is niet zomaar een vriendinnetje of leuke kennis, neeeeee, this is the ex! Degene die vóór jou zijn leven tekende. Degene die hem heeft gedumpt of degene die gedumpt is. Degene die hem veranderde. Haar naam zal regelmatig in gesprekken vallen, en ook al zien ze elkaar niet regelmatig, ze zullen altijd een geschiedenis hebben.

2. Zijn beste vriendin. Jouw vriend is zo leuk en aardig dat hij ook vriendinnen heeft en zelfs één beste vriendin met wie hij regelmatig naar de bioscoop gaat of de kroegen afstruint en diepe gesprekken mee heeft. Maar verdammt noch mal, zij is zo koel en kil tegen jou. En dat is niet best, want als zij jou niet mag…dan zal ze dat zeker niet verbergen voor hem. Sterker nog, misschien weet ze hem wel te overtuigen van jouw slechte kwaliteiten. En ook al zweert hij dat het puur vriendschappelijk is, je hebt liever niet dat zij naar de film gaan en dat jij in je eentje thuis achterblijft.

3. Zijn baas. Zij is de reden dat hij zo veel moet overwerken, dat hij ‘s avonds laat nog op zijn werk zit en vergaderingen moet voorbereiden. Zij is de schuldige en als zij meer bij hem is dan jij, dan heb je gewoonweg de pest in. En ook al geloof je niet meteen dat ze hem aanrandt, het zit je toch niet lekker, al die mogelijkheden en opportunities…

4. Zijn moeder! natuurlijk, de eerste vrouw in zijn leven. Zijn alles, zijn mammie. Zij maakt hem gevoelig en knuffelig en brengt zijn vrouwelijke kant naar boven, dat wel. Maar mama is natuurlijk heilig, en als hij jouw gedrag vergelijkt met die van zijn moeder is er iets mis. Is haar eten altijd lekkerder? Rent hij met problemen naar zijn mammie ipv naar jou? Niet best.

Maar het is ook wel duidelijk: het zijn jouw gedachten over deze vrouwen die je relatie verpesten, niet zozeer de vrouwen zelf.

Lees ook:De prins op het witte paard is een slecht idee
Lees ook:Waarom je je schoonmoeder het liefst achter het behang plakt
Lees ook:Stiekeme relatie met man van je vriendin is echt een brug te ver
Lees ook:Dames: hier moet je niet gelijk op afknappen in een nieuwe relatie!
Lees ook:Vrouw van nu lebbert 22 mannen af voor ze de ware te pakken heeft

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>